zon, de ijssel en strand

Ach ja wat is dat een combinatie (ahum) di ezon is oke alleen het strand was niet echt bepaalt een strand maar goed het was zand.

lekker gevollelbalt met Lianne nou ja eigenlijk meer gevoetbalt want wij kwammen er achter dat wij echt niet kunnen volleyballen. zijn wij daar net tassen uit gepakt enzo bal gepakt en staan wij daar te kloten met die bal die niet wou wat wij wilden dat ie deed dus daar renden we achter aan hoor ik op eens een mobieltje en ik wist niet of het die van mij was of die van Lianne we hebben dezelfde melodies dus ik vraag dat zij wist het niet dus ik ga maar kijken of het dan de mijne is moest haast wel. kijk op het scherm is het bureau jeugdzorg ik neem op valt nog al op als je ze weg drukt jammer genoeg. zal ff het gesprek ongeveer hier neer zetten.

'Met Pauline'
met huppel de huppel de huppele pup van bureau jeugd zorg district kampen hmm. ik heb wel eens contact met jou gehad en we hadden ook een afspraak gemaakt maar toen het ik een briefje door de bus gekregen en daar was mij niet helemaal duidelijk uit of jij terug zo u bellen voor een afspraak.
'ja'
hmm nou ga ik weg daar en ik vroeg me af of het nog de bedoel was van jou om een afspraak te maken.
'nou niet echt'
oh oke dan denk ik dat het verstandig is dat ik jouw zaak sluit en dat als er wat is of zo dat je toch nog hulp nodig hebt gewoon contact opneemt met ons.
'ja is goed'
oke dan

Ik had het echt bijna niet meer ik schrok met dood ik half naar Lianne in gebarentaal duidelijk maken wie het was ik had echt zo iets van mooi kom ik heel netjes van af ik weet best dat het beter is als ik ga maar ja ik werd wel deels gedwongen om te gaan. en dan valt er met mij niet te werken. En van dat briefje wat ik toen door de deur heb gedaan daar heb ik nu toch wel spijt van ik ben toch nog best wel gekillt o nee nog niet dat gebeurt pas als school er achter komt en ik ben bang heel bang dat dat mij iets te snel is.

Pauline
14 aug 2003 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Paultje
Paultje, vrouw, 38 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende