zondag +preek van zondagshow :P

damd tedruk gehad om mijn dag tebeschrijven dus een inhaalslag. oke het was pasen dus een goeden reden op pasen op de hak tenemen in mij weekcolum op de radio, maar eerst gisteren begonnen met annemiek verhuizen naar etten-leur. daarna ff bij mijn ouders langs om vervolgens de cd,s teverzamelen voor de avond en vanuit de studio weer naar het cafe. wel hadden we dit keer in de studio de band celluloid heroes staan. jong talent wat het nog wel eens ver kan gaan schoppen schat ik zo.en dan het cafe eerst stapel waar het nivo zo hoog was dat we na de gespreken over eieren zo iets hadden van we zijn weg hier om naar kannet tegaan waar sjoosje ook was. dus gezellig vrolijk nogidge pilskes op en op mijn donder gehad van linda voor mijn gedrag op de terugweg van textures, waar ik mij niks van kan herinderen. maar dat maken we wel weer een keer goed hoop ik verdrietig

Pasen enzo

Om tebeginnen verontrustend nieuws uit een krant waar ik de naam niet van zal noemen. De vissers van nederland zeggen dat de mosselen duur worden. En nu komt het, ze kunnen de mosselen niet vangen. Pfff lopen die weg of zo, nee. Tis een schelp die heeft geen voetjes. Als ik dit zo lees is het temerken dat nederland aan het vergrijzen is en als vissen zijnde geen mossel meer kunnen vangen is voor mij het teken dat ze snel met pensioen moeten gaan. Pfff een schelpdier niet kunnen vangen, watjes.
En zo blijkt tevens uit de krant dat er teweinig brandweervrouwen zijn. Kan ik mij inkomen opzich, zo een helm is slecht voor het kapsel, als het alarm gaat eerst je snel nog opmaken en ook zo een wagen inparkeren valt niet mee. Het ontbreken van modieuse kleding doet ook al af aan het imago en die paal schrikt toch deels af denk ik al zullen daar de meningen over verdeeld zijn. En ja de vogelgriep heerst eej, van het jaar een tekort aan paaseitjesen door toedoen van mij en mijn flamber geen paashaas meer, maar maandag zullen er audities zijn om deze vacature tevullen. Tevens wordt er gewaarschuwd voor alle paashazen, een roze pak en 2 meter groot zijn maakt niet voor alle jagers uit, zeker niet als ze bijziend zijn, of van jachtgilde hoe groter ze zijn des temakelijker teschieten.

live is hij altijd langer als op papier vrolijk

Mood: vrolijk

Music: incubus succubus city of the dead
17 apr 2006 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van stoneraven
stoneraven, man, 47 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende