Zooo bizar

Ben al jaren superverliefd op iemand die veel ouder is dan ik en erg onbereikbaar. Hij is zo onwijs leuk, volgens mij is het halve dorp verliefd op hem, echt zo iemand die alles verandert als hij binnenkomt. Veel flirten tussen ons, maar ik had nooit gedacht dat het meer dan dat zou worden.
Soort van zoals een schoolmeisje verliefd kan zijn op haar leraar, juist omdat het toch niet gebeurt is het zo spannend en blijft het duren. Ik dacht dat het altijd een spelletje zou blijven tussen ons, en een verlangen van mijn kant. Maar nou is er zoiets vaags gebeurd dat ik al een week helemaal in de war ben.
Vorige week ging ik na mijn werk nog even wat eten bandjes luisteren in een leuk kroegje in de buurt. Hij was er ook, met anderen. Hij nodigde me uit om ook mee te eten aan hun tafel en bestelde de ene na de andere fles wijn voor ons allemaal. Ik was op een gegeven moment best wel dronken, wij allemaal eigenlijk. De rest vertrok, wij bleven over en hij bracht me naar huis. Het eindigde vrijend in het gras vlakbij mijn huis. Hij was zo lief en lekker en ik wist echt niet wat me gebeurde. Volgende dag dacht ik dat ik gedroomd had. Sindsdien kan ik nergens anders meer aan denken, mijn hoofd is echt een vergiet en ik voel me helemaal ziek van verliefdheid.
Ik ben heel onzeker over in hoeverre het voor hem net zo belangrijk is als voor mij, hij stuurt me wel lieve sms'jes en had het over 'volgende keer' maar ik weet dat het niet kan, dat het niet in zijn leven past. Maar ik wil het niet stoppen. Toen ik hem twee dagen geleden zag op een festival, waar natuurlijk veel anderen bij ons waren, kon ik geen normaal woord uitbrengen dus nu vind hij me volgens mij een onwijze sukkel.
Lastige is dat ik er met bijna niemand over kan praten omdat hij nogal bekend is als zanger en het laatste dat ik wil is dat het hem gezeik oplevert met pers en zo Het lijkt me zelf ook niet zo fijn als het hele dorp over ons kletst. Daarom kan ik er ook niet met vriendinnen over praten, die kennen hem allemaal en dan lekt het zo uit. Maar dat maakt het echt kut, ik kan echt m'n mond niet houden en zou het uit willen scheeuwen!!!!
28 aug 2012 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Eveline88
Eveline88, vrouw, 36 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende