005 - Nou daar ben je mooi klaar mee

Vanmiddag voor de 3e keer naar de dokter geweest in een week tijd voor mijn bloeddruk!
1e keer toen ging ik voor Migraine en kwam terug met een bovendruk van 160, op zich dacht ik te verklaren omdat ik net daarvoor ruzie had met mijn zoontje. Dus ik denk tja dat is gewoon kwaadheid!

Dus de 2e keer bij de assistente geweest, dacht ik nou dit moet meevallen kan misschien hoger zijn omdat ik net klaar was met werken en net mijn zoontje opgehaald had kortom effe druk! Was ie nog 158!! Tja dat was wel effe schrikken, dus vanmiddag weer opnieuw had om 15.00uur een afspraak!!
Ik dacht nou dit moet goed gaan, ben rustig heb alles op het gemakje gedaan...........en ja hoor een record van 166!!! Dat was dus nog meer schrikken!! Het zit bij ons in de familie, en ik rook en heb wel overgewicht dus makkelijk te verklaren denk ik!! Maar ja ik rook al bijna 20 jaar, heb altijd ook wel overgewicht gehad!! Dus ik denk toch echt dat dit van al dat gezeik en gestress komt!
Heb wel een heel fijn gesprek gehad met de dokter hierover, maar we gaan eerst kijken of ik er zelf uit kan komen en anders eventueel medicijnen en als laatste redmiddel een psycholoog!! Tja je zou denken IK ben toch niet gek, juist degene waar ik me druk om maak hahahaha......maar ik heb daar ook al aan zitten denken, dit is ook eigenlijk de grootste reden dat ik met MD begonnen ben!

Ach nu eerst maar proberen die pillen te slikken, zijn gelukkig heel klein net zo klein als DE pil........maar laat ik daar al moeite mee hebben om die weg te krijgen hahahaha.......
23 mei 2011 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Biancadan
Biancadan, vrouw, 41 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende