008 - Beter een goeie buur dan een verre vriend!!!

Tja dat zeggen ze toch altijd 'beter een goeie buur dan een verre vriend'.
In ons geval mogen wij echt niet klagen over de buren hoor, we hebben er totaal geen last van. Denk dat hun eerder last hebben van ons met hond en kind.........maar ook daar horen we ze nooit over klagen!!

Hadden we net een barbecue bij mijn broer, die welgeteld 4 deuren verder woont! Kei gezellig, kindjes lekker in het zwembad..........wat wil je nog meer!!!
Nou de buurman kwam over de schutting hangen en was boos want..............jaja komt ie.............de kinderen spatten teveel water!!!!!!!!!!!! Nou ja zeg, waar slaat dat nou weer op!!
Oh oh oh wat moest ik mezelf inhouden zeg, wat een achterlijke vent!! Heeft zelf ook een zoontje van 4, nou die mag dus ook nooit zwemmen blijkbaar!! Kom op we hebben het over kinderen die in een zwembad zitten, tja wat wil je............dat ze alleen braaf blijven dobberen??????
Mijn zoontje spatte ondertussen de buurman nat, whahahahaha hij zei niks maar zat alleen tegen mijn broer te zeiken..........die heel rustig op zijn stoel bleef zitten.......petje af hoor, ik zat te koken van binnen!!!

Na enige gemauw aangehoord te hebben van die l*l, 'vriendelijk' verzocht of die naar zijn eigen kant wil gaan.....
Maar mijn zoontje zat nog steeds in het zwembad heerlijk te spelen en te spatteren.........moet ik dan mijn kind op zijn flikker geven omdat die niet mag spelen????????????
Toch maar gevraagd of die rustiger wilde doen, en uiteraard deed die dat dus NIET!! Ja sorry hoor, maar hier ga ik mijn kind niet voor op zijn flikker geven!!!

Ach die buurman heeft niet voor niks ruzie met heel de buurt, heel kinderachtig!!!

Dan ben ik toch blij met mijn buren hoor, af en toe een praatje, af en toe een bakkie koffie........tja daar ben je toch buren voor!!!
04 jun 2011 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Biancadan
Biancadan, vrouw, 41 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende