1

Ik hoorde van de week op de radio een verschrikkelijk leuk idee: elke dag 3 leuke/mooie/grappige/gelukkige momenten van die dag opschrijven. Dus niets van dat treurige gedoe, nee waar je juist vrolijk van wordt!
Die vrouw vertelde dat ze daar een stuk gelukkiger van werd dus laat ik het ook eens proberen vrolijk

1) Ik hoefde vandaag pas om 11.00 op school te zijn. Wat ik dan doe is niet tot het allerlaatst uitslapen en dan alsnog haasten om niet te laat te komen. Nee ik stond om 8 uur op en heb van mijn ochtend kunnen genieten! rustig ontbijten (iets wat praktisch nooit voorkomt), een beetje piano spelen en heerlijk met mijn diertjes spelen. Het is niet vreemd dat ik de rest van de dag hartstikke vrolijk en uitgerust doorkwam.

2)Het is weer gaan vriezen vandaag en ik had dus ijsklontjes van handen en tenen toen ik op school aankwam. Hoe lekker is het dan om weer op te warmen tegen een verwarming en onder het genot van mijn vriendinnen!

3)Helemaal ingepakt en klaar voor de kou stapte ik na school weer op de fiets. Wat gebeurde er? De zon kwam op! Hoewel het nog wat koudjes was genoot ik vol teugen van die extra vitamines D! En met een mooi muziekje op (Coldplay) genoot ik echt van mijn terugreis!

Zo dit was dan mijn eerste poging tot mijn zoektocht naar geluk, lets hope it'll work!

11 jan 2013 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Annemiepje
Annemiepje, vrouw, 29 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende