10-2-2008 en weekend

10-2-2008

jaja dat waren alweer 8 maandjes

wat gaat die tijd snel.

afgelopen weekend was erg druk vol geplant maar zeker geslaagd.
Vrijdag avond was chris (chrisk) hier zijn vader jarig en aangezien zijn vader ook zwemles geeft en i8k ook waren ik en mijn lieffie ook uitgenodigd. Wat ik niet had verwacht en wat ik later pas hoorde is dat mike ook kwam, dus was extra gezellig.

Zaterdag zijn mijn liefje en ik nog even naar de stad geweest en hebben daar een mooi cadauetje gekocht voor joyce haar nichtje want die was jarig en vierde zondig haar verjaardag. Die zaterdag avond hadden we nog een vet feest bij voetbal vereniging Ruc wat echt strak was met nederlandse B-artiesten zoals ronnie van bemmel en rodney nog iets en nog 2 anderen maar daar weet ik de naam niet meer van.
Zaterdag zijn we s'middags nog op de markt geweest waar ik en me schatje zoals we meestal zaterdags doen even loempia's gehaalt hebbenerg vrolijk wij zijn echt gek op loempia's erg vrolijk

we waren allemaal best koekie lam zaterdag na het feest even zeggen met wie we allemaal gingen ; Chris,Mike,Sarah,Melissa,Suzanne en ik. moet je zeggen was echt zwaar relaxederg vrolijk

zondag moesten we nog even kranten lopen en sarah had een date met een jongen die ze ontmoet had op het feest bij ruc best aardige jongen als je hem zo ziet maar hoe die verder is weet ik nog niet..

derna zijn we naar joyce de verjaardag gegaan, mijn nichtje mia zit bij joyce in de klas dus ze hadden aan mij gevraagd of ik mia wou mee nemen wat geen probleem was toen ik bij de bus halte op weg naar huis ging om mia op te halen kwam Wendy een nicht van suzanne jennifer en joyce terug brengen die op Nigel hadden gepast.

Ze zag me staan en stopte om te vragen waar ik heen moest dus ik zeg leidsche rijn zegt ze zal ik je brengen? jah is goed zij ik en zo werd ik naar leidsche rijn gebracht gelukkig maar anders had ik het niet gered op tijd bij mijn nichtje te zijn had gezegd tussen 12 uur en half 1 en als je dan te laat komt kennen ze vaak gelijk een probleem er van maken..

Zondag voelde ik me ook steeds beroerder te voelen het was lekker weer en toch had ik het koud en nu ben ik ziek nog steedsverdrietig voel me zo belabbert als de pestverdrietig moest ik hier ook nog behang van de muur halen waar ik geen zin in had maarja moest maar even moest wel veel pauze's nemen anders viel ik omnahnah

donderdag is valentijn ga ik met me liefje wat drinken ofzo we hebben samen niet veel geld te besteden want we zijn hard aan het sparen voor onze vakantie.

die over een half jaar en 6 dagen is erg vrolijk lekker 15 dagen weg naar chersonissos in griekenland

dat was wel weer even genoeg sorry voor het belabberde nederlands maar geen zin om taal fouten te letten niet dat ik dat normaal wel doe maar nu heb ik het gevoel als of het echt waardeloos is nahnah

verliefd Jos
12 feb 2008 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Jossie
Jossie, man, 35 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende