Ik voel me goed!

Ja mensen ik ben gelukkig en weet je waarom? Omdat ik gewoon lekker in mijn vel zit en ik heb ook samen met mijn meisje een huis gekocht in een nieuwe buurt n Leidsche Rijn dat ligt in Utrecht.

Ook gaat het goed omdat ik gewoon stapel mesjokke ben op mijn lieffie. Want ik durf met zekerheid te zeggen dat ik het leukste meisje van de wereld heb. Zij maakt mijn leven compleet en vult mij heel goed aan. Zij is mijn persoonlijke agenda. Echt waar mensen ik vergeet een hele hoop, wat nu de laatste tijd minder is maar gelukkig heb ik mijn lieve meisje die mij heel vaak voor problemen behoed door mij aan een hele hoop dingen te helpen herinneren. Ook wil ik haar zo gelukkig mogelijk maken want dat verdient ze. Ik heb een tijdje gehad dat ik niet meer zo mijn best er voor deed en dat alles vanzelfsprekend werd. Dat was niet goed en dat is nu weer aan het veranderen, ik wil haar behandelen als een prinses want dat is ze voor mij, ik hou van haar met alles wat ik heb. Wij zijn zo goed bezig met sparen voor ons huisje en wij gaan echt een mooi huisje krijgen.

December zijn we alweer 3,5 jaar samen klinkt nog pril maar ik sta er nog steeds van te kijken dat ze al die tijd bij mij gebleven is. 17 december gaan we morgen of overmorgen een stedentrip van 4 dagen boeken naar Londen dan stappen we hier in Utrecht op met de bus en dan rijden we naar Calais in Frankrijk en daar steken we over met de boot! Dit doen we via effeweg.nl gaan we 4 dagen londen met alle dagen gevuld voor 420 euries.

Vandaag op mijn werk 29-09-2010 kreeg ik ineens z'n romantische impuls door een lief smsje te sturen naar mijn moppie. Dit stuurde ik haar : De S is van Suzanne zo heet jij, De U is van Uren die wij veel bij elkaar zijn, De Z is van Zonneschijn want dat ben jij, De A is van Aller en alles wat ik er achter zet Allerleukste,liefste,mooiste.. De N is van Nooit, Nooit meer uit elkaar, De N is ook Natuurlijk, Natuurlijk doe ik alles voor mijn prinses en als laatste de E die staat voor Eeuwig, Eeuwige liefde en trouw die beloof ik aan jou!

Dit wilde ik voor nu even kwijt.

29 sep 2010 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Jossie
Jossie, man, 35 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende