11 maart

Beste boekje,

Aangezien niemand mij gehoor wil geven, zal ik hier maar m'n gevoelens neerschrijven.
Het gaat me niet! De laatste weken loopt alles mis in m'n leven.

11 maart de dag waarop mijn leven nog maar eens een vreemde wendig kreeg.
Het begon deze nacht toen ik op m'n oude gsm keek nadat ik thuis gekomen was van een leuk avondje stappen, m'n ex had me weer gestuurd, na meer dan zes maanden kon hij me nog niet gerust laten.
Ik flipte al helemaal, maar m'n gevoel kreeg weer gelijk! Toen ik in de late middag op de laptop kwam ging ik eens kijken op m'n oude e-mail adres en het was van dat! Weer een dreigmail van hem! Hij komt over twee weken terug van buitenlandse missie en ik zie het nu al helemaal niet meer zitten!
Ik dacht trekt het je niet aan meis, praat maar met Jesse! Maar Jesse (m'n vriend) wou niet inzien dat het me niet ging en hij trok er zich niets van aan, integendeel hij begon over zijn problemen.

Dan heb je morgen weer die klas, ik zie er al tegen op om daar weer te gaan faken en te doen alsof alles dik in orde is! Maar ik wil niet dat iemand ziet hoe het eigenlijk is, ik moet niets weten van hun zielige getroost en dat ze met hun problemen afkomen en mij nog geen gehoor geven!
Een doodsimpele knuffel van een echte vriendin zou deugd doen, maar het lijkt alsof de vriendschap me stilaan verlaat en me hier eenzaam achterlaat.

We zullen wel zien hoe het afloopt, miss ben ik morgen al terug, miss niet.

Maar hopelijk volgende keer met wat beter nieuws
11 mrt 2007 - bewerkt op 11 mrt 2007 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van stardust
stardust, vrouw, 37 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende