[19] Once upon a time...

... was er een meisje. En dat meisje, dat meisje was al heel lang veel te zwaar. Op haar 13e woog ze al 76 kilo, en dat bij een lengte van nog geen 1.65m.
Dus dat meisje wou wel afvallen, maar altijd at ze te veel. En daar schaamde ze zich voor. Want 10 crackers met pindakaas is nou niet bepaald normaal te noemen.

Niemand mocht 't weten, en zo kwam ze maar aan, elk jaar weer. En ze begon uit te gaan, en bier te drinken. En vaker naar de MacDonalds, voor 't uitgaan, want dat was altijd zo gezellig, met wat vrienden.

En niks aan sport doen, nee, sport, dat was vervelend. Als je te dik bent, is sport héél vervelend...

Zo ging het een tijdje door, tot het meisje ging studeren. Na een weegschaal aangeschaft te hebben, bijna de 90 kilo erop te zien, besloot ze nu eens écht aan de lijn te doen.
Sporten, minder eten... Ja, dat zou helemaal goed komen! Minstens 5 uur sporten per week. Op 't eten letten.

Totdat... Het meisje was op een dag haar eten niet geheel per ongeluk vergeten. En niet-eten was verbazingwekkend makkelijk. Een lege maag voelde goed. Het voelde sterk. Krachtig.

Dit kan ik! dacht het meisje. En ze at steeds minder, en minder, maar bij haar ouders nog steeds normaal. En de kilo's vlogen eraf.
Het meisje overleefde op 2 sneetjes roggebrood en een appel. Sportte nog meer. Maar dronk dan in het weekend vaak weer te veel, at te veel, en voelde zich dan gedwongen het uit te kotsen. Na etentjes in een restaurant linea recta naar de wc. Na feestjes, bij thuiskomst naar de wc.

Het werkte. Het meisje werd zo 15 kilo lichter, in 3 maanden. She wanted to be the perfect anorexic. En toen... Toen zei iemand dat ze misschien een eetstoornis had. ES-NAO. Eetstoornis niet anders omschreven. Daar schrok het meisje toch wel van.

Dit wou ze niet, dit kon niet, dit mocht niet? Er was niks aan de hand. Helemaal niks. Ze at toch nog gewoon, thuis? En goed, ze at wat minder bij zichzelf, maar al dat vet moest er toch af?

Dus het meisje probeerde maar gewoon te eten. En het voelt te veel, te veel eten, te veel calorieën, te weinig beweging, het voelt vet, vet, overal vet...

En het meisje fantaseert...

She's the thinnest girl in school. She walks around the hallways, eyes glaced over because she hasn't eaten a thing in 2 weeks. She's only 39 kilos, but it does feel good when she sees her bones sticking out.
And well, that she's dizzy and cold all the time, and that she feels like she's gonna faint when she stands up right for more than 10 minutes, who cares?
She's like a living skeleton, but she's finally perfect, perfect bones, perfect scars, perfect wounds.
Always the wounds, always. Eaten too much. Drank too much. Excersised too little. Rip open the skin, 'til she bleeds, and bleeds, and there is so much blood...

Perfect.
31 mei 2005 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Pain_
Pain_, vrouw, 123 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende