2 dagen

Hi,
Gister avond belde ik mijn baas op of de zaak morgen vandaag dus weer openging,nee Jen,vrijdag gaat de zaak pas weer open!
heerlijk...een paar dagen rust van die slopende baan hahaha.
Uit gekkigheid weet ik niet wat ik allemaal moet doen ..gistermiddag heb ik gewinkeld..alweer...heb 2 paar hakschoenen gekocht en natuurlijk ook weer bijpassende tassen dat kan ik niet laten he altyd als ik schoenen koop moeten er ook weer tassen bij..bne ik nu de enige die dat heeft zo lijkt het soms wel...nou na het shoppen belde mn ex op of ik zin had om langs te komen.
nadat ik hem 4 weken geleden weer had gezien na een jaar schrok ik zo erg want hij is zo ontzettend veranderd dat ik spijt als haren op mn hoofd kreeg dat ik het ooit met hem had uitgemaakt maar in ieder geval tuurlijk wou ik langskomen!
DRAMA!! natuurlijk want ik wist absoluut niet wat ik aan moest doen soms wou ik toch echt dat ik wat minder kleding had ik heb nu 2 kasten vol en heb nog niet genoeg plek voor alles verdrietig eindelijk na een uurtje wist ik wat ik aan ozu doen nou snel nog even douchen dan langs Fatima een jas brengen en dan gauw naar mn ex laat ik hem maar dennis noemen was ik op het station bel ik hem op zegt ie SORRY Jen,maar ik zit nu bijna in duitsland ik moest wat ophalen sorry schat de volgende keer maak ik het goed met je ik bel je morgen het spijt me echt... ben je nu boos?

BOOS,BOOS???? nee tuurlijk niet schatje ik heb net een uur lopen stressen over wat ik zal aandoen maar boos nee wel ontzettend teleurgesteld want zoveel ben je dus toch niet veranderd.

Weet je wat lievie zeg ik tegen je"bel me maar als je zeker weet dat je tyd hebt en dan zal ik kijken of ik ook tyd heb .
"ja ik bel je toch morgen? zegt Dennis geheel verontwaardigd.

Ok Den,
is goed dan spreek ik je morgen,
aangezien ik toch al op het station was besloot ik maar om onverwachts even naar mn moeder te gaan dus eerst weer 20 min wachten op de bus .
Aangekomen bij mn moeder zeg ik ze even hallo maak ik even een praatje en ga ik mn mail bekijken niet echt iets bijzonders gaap!

Dan maar even Jambers kijken met mn ouders en dan rap naar huis

Thuis aangekomen kijk ik nog wat tv rook mn sigaretje en besluit dan maar naar bed te gaan ,
nog snel even zappen en wat zie ik! mn lievelingsserie tuurlijk het is weer maandag .
Sinds 2 weken volg ik een serie die tegen half 1 s"nachts begint op rtl4 de naam weet ik helemaal niet maar het is ontzettend mooi ,
dus maar de dekens gepakt en natuurlijk weer op de bank in slaap gevallen.

Vanmorgen werd ik dus helemaal gebroken wakker spierpijn!

Vandaag is weer een doordeweekse verveeldag geld om te shoppen heb ik niet meer dat heb ik gister al verbrast hahaha!
tot snel
groetjes en een dikke kus jennifer shade
26 aug 2003 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van jennifer s
jennifer s, vrouw, 40 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende