2006-verjaardag

wauw mijn verjaardag is geweest. Helemaal super wat het. Eerst woensdagmorgen gewerkt, kreeg wat eerder vrij. Toen ik thuis was, kwam al snel mijn petekind en even daarna mijn zoon. We hebben heerlijk op het balkon tosti`s zitten eten in het zonnetje en ook lekker ontspannen. Zo genieten. Toen was al heel snel mijn vriendin er en een vrouw van mijn werk en ik ging zelf een andere vrouw ophalen (ze ziet niet goed) en mijn plannetje werkte, we gingen met ons allen op het kleine balkon zitten. Oh wat was het super gezellig. Lekker genieten van de zon met mooie mensen, wat lekkers erbij. Later kwam de man van mijn vriendin (oh ja het andere kindje was inmiddels ook opgehaald) en mijn buurvrouw kwam er ook gezellig bij een biertje drinken. Om half 8 waren ze weer weg en was ik een gelukkig mens.
Ik lag in bed met een glimlach op mijn gezicht. En de volgende dag realiseerde ik me dat ik geen spijt er van had dat mijn ouders er dus niet waren. Ze voegen niks toe. Ik was/ben gelukkig zonder ze en met mijn verjaardag.
Zaterdag zou iedereen komen. Alleen mijn zus had een kutsmoes, oh nee toen had ze nog niet eens een smoes. Maar verder kwam iedereen. hele huis vol met mensen waar ik van houd. Ik had alles goed voorbereid, dus ik kon ook goed genieten van iedereen. Het is lekker laat geworden en weer lag ik gelukkig in mijn bed.
Ja 2006-verjaardag was een topper ! En ik tel mijn zegeningen !!
20 mei 2006 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van rodo
rodo, vrouw, 47 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende