2009!

Voordat het oud en nieuw was had ik met mijn vriend afgesproken dat als ik mijn bril niet zou dragen dat ik dan een euro in het potje moest doen!. Dat heb ik afgesproken omdat ik vrij slechte ogen heb. En mijn bril nooit op heb. Inmiddels ben ik in deze 2 dagen van het nieuwe jaar alweer een euro kwijt.

Gisteren zijn we eerst langs opa en oma's enzo langs geweest. En bij mijn schoonmoeder die in het ziekenhuis ligt omdat ze net aan haar lekkende hartkleppen is geopereerd. Dat was voor mijn vriend wel een beetje raar. Eerst viert hij de kerstdagen zonder zijn moeder. En daarna ook nog eens oud en nieuw. En aangezien zij altijd de gangmaker is , vonden wij oud en nieuw niet zo heel veel aan!. Maargoed toen wij terug kwam van mijn opa en oma, bleek dat mijn vriend zijn huissleutels niet had meegenomen en dat zijn vader en tweelingsbroertje naar het ziekenhuis waren. Dus we konden er niet in. Wij dus weer terug naar mijn opa en oma om te vragen of ze ons na mijn huis konden brengen. Mijn oom en tante waren nog bij mijn opa en oma en die wouden net naar huis gaan. Dus die hebben ons even afgezet. Bij mij thuis aangekomen bleek dat mijn ouders in het ziekenhuis waren na mijn opa en oma en dus waren wij lekker alleen thuis. We zijn toen even lekker met zijn 2tjes onder de douche gekropen en hebben lekker in bed gelegen televisie kijken. Om 6 uur kwam mijn schoonvader ons ophalen om naar mijn schoonmoeder te gaan. Aangekomen in het ziekenhuis ben ik natuurlijk eerst met nick langs mijn oma gegaan. Toen we bij mijn schoonmoeder aankwamen bleek dat nick zijn oom en tante er ook waren. We hebben even gezellig warme chocolademelk gedronken en een aantal nieuwjaarsrolletjes gehad. Rond een uur of half 8 gingen we weer richting huis omdat we nog geen avondeten hadden gehad. Bij Nick thuis hebben we de frituurpan lekker aangezet en lekker gesmuld van de patatjes.

Vandaag hebben Nick en ik lekker uitgeslapen tot een uur of twaalf. Ik kreeg zelf nog een ontbijtje op bed! Daarna zijn we nog ff na het winkelcentrum geweest om een spaarpotje en eten voor vanavond te halen. Aangekomen bij Nick zijn huis bleek dat we niet genoeg sla hadden meegenomen en konden we weer na de c1000. Daar reed zo'n oud grijs boodschappen autootje voor ons en die ging keihard op de rem. Dus wij knalden er tegenop. Gelukkig was dr niks aan de hand. Toen we de c1000 inliepen stond zo'n oud vroutje uitgebreid haar boodschappenlijstje voor de ingang te lezen. Dus het duurde wel ff voor wel er uiteindelijk langs konden. Toen we eindelijk weer bij nick zijn huis waren, waren zijn oom , tante en nichtje uit Amsterdam er ook om een stoel op te halen. Maar omdat Nick en Dennis ( zijn tweelingbroertje ) moesten werken hebben we even snel eten gemaakt en zijn we gezamelijk gaan eten.l Om vervolgens richting werk te gaan en mij thuis af te zetten. En hier zit ik nu te typen. Aangezien ik van plan ben om het hele jaar een dagboek bij te houden.

Tot de volgende keer!
02 jan 2009 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van nickcelina
nickcelina, vrouw, 32 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende