2011 een slecht begin met hopelijk goede afloop!

Januari 2011 slikte ik 1 week ander medicatie die beviel niet en ben terug gegaan naar mijn oude medicatie niet wetende dat ik ik in psychose zat. Pas toe ik opdrachteen van tv kreeg en pizza koerriers maakte mijn familie zich zorgen en liet mijn vrijwillig opnemen In Ggz ZOETERMEER. Een paar dagen op de afdeling en ik vergad mijn medicatie en draaide door ik bonkte naakt op de deur van mijn buurman daarna wou ik op wc een sigaret roken wat niet van verpleging mocht Met 4 man hebbben ze me naaar isoleer gebracht ik bleef rustig. Die hele periode ben ik kwijt.
De weken daarna is mijn herstel begonnen langzaam kon ik weer de realiteit zien en mensen in vetrouwen nemen Ik had het idee dat rokers de baas waren subtiel dus als ik een sigaret op stak dacht ik de anderen achter me te krijgen die niet bewust rookten (onbesuast roken is vuile asbak en met rechterhand) bewuste rokers roker met schone asbak en linkerhand).
Maar die filosofie ben ik nog steeds niet kwijt een produckt van mijn psychose.Na een paar maanden mocht ik naar huis na weekedsverlofs die goed gingen. Soms een terug val maar overalgemeeen ging het goed.
Mijn huis helemaal opgeruimt;
cd's geordend, mappen met aantekenigen en adminsitratie ik was weer helemaal het mannetje. Jammer dat ik mijn bedrijf heb moetten opzeggen maar de laaste administratieve handelingen met boekhouder afgedaan.
Tot twee weken geleden toe moets ik smorgens opeens veel braken ik dacht iets verkeerst gegeten naar huisarts en pillen tegen maag darmstornis maar de hele nacht liggen braken naar opname zoekenhuis en na foto's bleek ik een onstoken alvleesklier te hebben.
Li nu 2 weken op wat voor behandeling ze gaan doen nu pas hebbben ze beslist antibiotica te geven met eten via infuus. de laaste scan laat geen verbetering zien. Nu gaan ze de antibiotica afbouween en op natuurlijke wijze laten genezen. Heb er slechtte hoop in meteen li gewoorden van alvleesklierstichting en advies gevraaagd Die zeggen laat de afdelingsastrsen samen werken met academische ziekenhuizen. Maar dat vinden ze hier te vroeg
Nu lig ik gadelijk s met veel pijn en pijnstilllers en diaree te lijden. Ik hooop dat het goed komt.
30 apr 2011 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van anthony68
anthony68, man, 56 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende