#60 Mannen..

..Sommigen zouden niet zo verdomde leuk moeten zijn!

Vrijgezel en genietend van de aandacht van mannen. Waarvan één in het bijzonder. Is 10 jaar ouder, woont 100km verderop, is sexy, aardig, grappig, knap en geil. Lief ook. En op een bepaalde manier een tikkeltje onweerstaanbaar. Elkaar twee keer gezien. De eerste keer bijna sex, de tweede keer sex. Heerlijk. Heet. Geil. Fijn. En lief, ook.

Behalve dat we dus lekker sexen is het ook gezellig bij hem. Gewoon, omdat hij gezellig ís. En het is gewoon fijn, ook als we niet sexen. Het is heerlijk om op zijn bed tegen hem aan te liggen, hem te voelen, te horen, te ruiken. Maar ik moet echt heel goed opletten dat ik niet verliefd op hem ga worden.. Dat ik geen gevoelens voor hem ga krijgen. Ja, we vinden elkaar leuk, als persoon, en ja, misschien zijn we ook wel een beetje gek op elkaar, maar niet in de zin van "verliefdheid". We blijven elkaar ook nog 'ns trouw, zonder dat we een relatie hebben.. Opzich fijn, maar die relatie gaat niet gebeuren. Dat komt er gewoon niet. Dat weet ik, en dat is goed.

En oké, hij is niet altijd even leuk, of lief, maar dat ben ik ook niet. De smsjes, belletjes en dates zijn fijn, en daar wil ik nu gewoon eventjes van genieten, en van blijven genieten. Hopelijk zonder dat daar die eeuwige gevoelens om het hoekje komen kijken..
08 mei 2010 - bewerkt op 25 jul 2010 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van LOLAxLOVE
LOLAxLOVE, vrouw, 115 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende