7 juli 2010 Een dagje vrij

Hallo dagboek,

Heerlijk dacht ik vanmorgen. Lekker een dagje vrij. Woensdag is bij ons de marktdag dus ben ik lekker naar de markt geweest. Lekker boodschappen gedaan. Ik vind het heerlijk om boodschappen te doen. Ik merk dan dat ik tot rust kom. En uiteraard heb ik genoten van het weer.

Helaas moest ik ook weer thuiskomen. Ik wil gewoon niet meer na huis. Met mijn man liggen we de laatste tijd niet lekker. Ik word moe van elke confrontatie met hem. Ik heb besloten zo min mogelijk met hem te praten aangezien hij niet wil praten over onze problemen. Want dat wil ik wel. Hoe kom je er anders overheen. Ik moet mijn ei kwijt. Wanneer ik dit niet kan krop ik het op en zal het waarschijnlijk ontploffen wanneer ik het juist niet verwacht een mij een beschamend moment opleveren.

Ik weet niet hoe ik met onze situatie om moet gaan. Het valt me erg zwaar. Op dit moment wil ik het nog even voor me houden voordat ik onze ouder inlicht of om deskundig hulp vraag. Dit is iets wat we zelf moeten oplossen. Zo kijk ik er tegenaan. Ik wil en zal met hem praten. Hoe los je anders dingen op????

Vanavond waren we spontaan uitgenodigd bij mijn moeder om te komen eten. Mijn moeder is echt een geweldige kok. Ik geniet van elke maaltijd die ze voor me legt. Je raadt het al. Mijn man wilde wel gaan maar dan na het sporten....

Wat is dat nou voor een idiotie. Ik weet niet of dat een bestaand woord is, maar dat is toch een belachelijk antwoord. Mijn man komt elke werkdag om 7 uur 's avonds thuis, dan wil hij nog sporten een uurtje en dan wat eten euhmm zo rond 9 uur. Denk je nou echt dat ze dan nog willen eten, laat staan eten. Denk je nou echt dat ze op ons zullen wachten. Hoe stom kun je zijn. Wees blij dat ze tot 7 uur willen wachten. Omdat hij mij een stom smsje stuurde met zijn voorwaarde en er achter "en anders hebben we pech " heb ik hem terug ge smst dat dat juist is wat wij vanavond gaan eten, PECH.

Ik vertik het om te koken. Heb dus niets klaargemaakt. (Voor alle duidelijkheid, ik kook doordeweeks omdat hij op werkdagen later thuis is dan ik. In het weekend kookt hij.)

Dit was het weer voor vandaag. Ik heb nog zoveel te vertellen. Maar dat komt vast nog wel een keer.

07 jul 2010 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Youno
Youno, vrouw, 44 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende