8.

Ik vraag me af of het wel nodig is, dat schrijven hier.
Er zijn veel te veel bekenden die dit lezen en dus veel te veel mensen die mij raar aan zouden kijken als ik hier schrijf wat ik echt voel en echt wil.
Ik voel me geremd, tegengehouden en begrensd.
en als ik ergens niet van houd, zijn het wel die drie dingen.
Vandaar dat mijn relaties nooit langer dan ongeveer een jaar standhouden.

Gelukkig heb ik nu iemand gevonden waar ik blij van word en me goed bij voel. We zijn zo verschrikkelijk leuk samen dat ik er af en toe zelf misselijk van word. De verliefdheid druipt er af en het lijkt soms wel of we al zoveel langer bij elkaar zijn.
Ik geniet zo van z'n aanwezigheid, dat zelfs als hij niets zegt, niets doet en alleen maar naast me zit en tv kijkt, ik alsnog wegsmelt en met een verschrikkelijk glimlach op m'n hoofd zit. Ik zou hem nog zoveel langer bij me willen hebben, dat het gewoon eng is.

Ik was hier zo bang voor, en stiekem eigenlijk nog steeds, na alles wat er een halfjaar geleden gebeurt is. Ik wil nooit meer die pijn voelen, die ik voelde toen Dennis bij me wegging. Me alleen en gebroken achterliet. Ik heb weken slecht geslapen en maanden verdriet en pijn gehad. Vrezend dat ik nooit meer iets zou kunnen voelen, behalve die aanhoudende, stekende en zeurende pijn in m'n lichaam. Dat gevoel dat ik alleen was, in de steek gelaten.

En wat nou, als dit over een aantal maanden, een jaar, twee jaar, whatever ook weer stukloopt? Dan ben ik weer dat wandelende wrak. dat bleke meisje met die rode ogen van het huilen. Dat meisje met dat vette haar en die doorgelopen make-up. Dat meisje wat al maanden ongelukkig was en er niet uitzag, maar nu nog ongelukkiger is, omdat ze echt alleen is. Ik weet dat ik daar niet aan moet denken, maar hoe naief zou het zijn om te denken dat we voor altijd bij elkaar gaan blijven?

En dan heb ik ook nog eens al die gevoelens die ik moeilijk vind een plekje te geven. Er zijn zoveel dingen die ik wil doen met hem. Met hem wil beleven, meemaken. Dingen die ik nooit gedaan heb. Ik wil op verre vakanties, weekendjes weg, feesten tot het licht word. Ik wil spontane autoritjes maken naar verre steden. Ik wil winkelen, koffie drinken in Parijs. Ik wil wijn drinken in bad. Ik wil m'n diploma halen en dat jij dan daar zit.

Ik wil zoveel met hem en het liefst zo snel mogelijk. Sommige dingen zo erg, dat ik er bijna dingen voor op zou geven. Gadverdamme. Ik word soms zo moe van mezelf.

Laat ik eens rustig aan doen.
Als het me lukt.
20 sep 2010 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van :WANTED:
:WANTED:, vrouw, 115 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende