a bad morning

zit ik hier dan eh. niet thuis maar ergens anders noem je dat.
op vakantie heet dat!
en nu je tog op vakantie bent.. verveel je je dood..
word je smorgens wakker.. hoor je de regen op het raam tikken..alsof het je wakker word getikt.. zo gek werd ik al die morgen!
nou je probeert te slapen..maar het lukt voor geen meter.. agja boei laten we dan maar opstaan denken we..
eenmaal uit je bed gestapt, krijgen we het koud..is dit nou zomer? ja dit is een koude zomer denken we dan..
en dan alsof het niet erger erbij kan.. regent het ook nog.. je ochtendhumeur word dan ook meteen verdubbeld zodra je uit het raam kijkt.. jeetje wat ziet hier tog triest uit...
laten we maar ontbijten..gelukkig hadk nog een lekker ontbijt klaar kunne maken..maar dat maakte al niks meer uit want eenmaal aangekomen bij het overdekte tuinterras word het een ramp! .. alsof het niet erger kan..zit er een lek in het dak van terras..ik zie het water druppelen op de tafel..in een tafel waar ook nog een deuk in zit .. dus je ziet meteen een plas water in de tafel..je ochtend humeur word weer 2 keer verdubbeld.. je rent weer naar binnen..gehe oost-west thuis best..denk je dan..dan de enige troost die je nog hebt.. dat is de computer die hier gelukkig aanwezig is..
we zette ons maar neer bij onze geliefde elektronische vriend de computer met het ontbijt naast ons.. hhm dat zit beter...terwijl er die morgen een nieuwe verslaving ontwikkeld..namelijk de hele tijd uit het ramen kijken wanneer het ohzo mooie weer zich opklaart.. en ja daar zien we het zonnetje uiteindelijk.. een klein zonnetje tussen miljoenen wolken..en dat zonnetje vertoond zich ook maar 2 seconde..en vroemm je ziet weer die witte grauw lucht..nee men humeur is niet opgeklaart...tog is het ff een opluchting om mijn ochtendhumeur hier een beetje te laten beschrijven..
mensen bdankt voor de intresse cool!
06 aug 2005 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van sara_engel
sara_engel, vrouw, 25 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende