Achja..Moet toch wat

Vandaag besloot ik dan eindelijk eens een online dagboek aan te maken, ik had er dan wel al eens eerder van gehoord, en aangezien ik vandaag niks beters te doen heb, besloot ik dit maar te gaan doen. Naja niks te doen ik moet eigenlijk een documentatie map maken voor me Nederlands Betoog..maarja me nederlands leraar is weer eens te laat..dus morgen vroeg maar...

Maarja..wat houd een online dagboek eigelijk in, deze vraag zullen zich al vele hebbben gesteld, moet ik niej teveel over me vertellen of juist wel, hoever kan ik gaan in deze online wereld. Voor diegene die wat zich dat nog steeds afvrage..ik zou het bij god niej weten. Ik lul ook maar wat..ben pas 17 hoor, oeps weer wat veraden..gaat niet goed..

ik kan nu veel geen lullen, dat ik het niet eens ben met de politiek in nederland, het nut van het koningshuis, enz..maar daar heb ik nu geeen zin..missschien ooit..nog wel eensnahnah als mijn mening ook wat waard is..en aangezien dit in nederland niet het geval is..ja recht van meningsuitings zeggen onze nederlandse politici allemaal..nouja..het zijn gewoon ZAKKENVULLERS..oeps..ga ik weer te ver..dadelijk krijg ik ze weer op me dak..

Naja Tot Ooit dagboek..

*gooit dagboek dicht*
18 apr 2006 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Oekeltjuh
Oekeltjuh, man, 35 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende