afloop dokter en theorie

Vrijdag

moest ik voor mijn auto theorie helaas 4 fouten veel helaas.verdrietig

volgende keer beter, s'ochtends moest ik naar de dokter voor mijn teen ze heeft er 2 keer in gesneden het vocht er uit laten lopen en de rest moet over gaan door 3 keer per dag in de soda zitten, ik ben al blij als 1 keer per dag red.

ook heb ik gevraagd voor mijn hart.Ik heb de laatste tijd dat ik steeds vaker steken daar in de buurd heb, vroeger was dat 3/4 steken was het weg de laatste keer duurde het een kwartier..

ik dacht dit is niet gezond dus heb het na laten vragen gelukkig valt het allemaal reuze mee is het gewoon een spier bij me borstkast die in de knel zit met pezen.. of iets in die richting en dat belemmert daar je bloed door stroming kan geen kwaad als je maar even gaat uit rusten.. en er niet mee door blijf lopen.. gelukkig is het niks met me hartjeerg vrolijk

ook heb ik navraag gedaan naar het knakken van mijn botten ik kan elk botje onderhand knakken in me lichaam wat ik heb, oké niet alles maar wel een heleboel zoals: voeten, knieen, vingers, rug, nek, polsen, en ik dacht dus dat dat ook niet goed was.. blijkt nou dat ik ultra flexibele bind weefsel heb en dat darom alles knakt. ken ik 100 mee worden.. volgens mevrouw leilie..

we hebben geloof ik een vakantie geboekt lekker naar griekenland chersonissos of iets in die geest heb er al helemaal zin inerg vrolijk

nou ik heb weer wat getyperd.

en nu mis ik me liefje heel ergverdrietig

maar die zie ik morgen waarschijnlijk weererg vrolijkverliefd

xx Jos.
28 jan 2008 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Jossie
Jossie, man, 35 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende