Afscheid

Gisteravond was het afscheidsavond.
We gingen BBQen en ik zat aan een tafeltje met Rebecca Sheryl-lee Nikki Daisy Miloutka Bianca Bosch Kelly Mirthe en Samantha. En achter ons zat Daan en daar hadden we de heletijd lol mee. En als iemand ging drinken zeiden we heletijd RUKKEN (dat is bij Arnold (tv) als je dat zegt gaat het door je neus eruit). En toen zei ik Martijn is de rukker OEPS Rebecca Sheryl-lee en Miloutka helemaal in een deuk en denken gelijk door....
Het was wel heel erg grappig in dat groepje alleen maar gelachen en buikpijn gekregen van het lachen. En ik heb een sleutelhanger van Nici gekregen van Fiona omdat ze gaat verhuizen.

En daarna moesten we naar het personeelskamer. De meester ging allemaal dingen vertellen en zei was zijn eerste indruk op ons was dat was: wat een stel dozen zijn dat toch!! Wij kregen toen een Het Gein tas met ons rapport erin en een boek van mijn schooltijd dus het nieuwtjes wat in dat 8 jaar is gebeurt. En een foto met alle pasfoto's van deze klas met namen er onder wie dat zijn dat was super mooi gemaakt!
En het leukste vond ik dat we een cd kregen van 2 uurtjes (eigenlijk 6 uur amar dat past niet) met ons er in. Het oefenen van musical en dat soort dingen had Kim allemaal gefilmd!!

Later was het disco we deden eerst flesje draai omdat de muziekding overgebrand was. Jean-Max moest me een kusje geven maar dat wou ik niet dus deed het op hand (hij kuste zijn eigen handvrolijk). En daarna moest ik Renso een kusje geven toen dacht ik ook kut! En hij gaf ook een kusje op zijn eigen hand. En Manouk had wel een echt kusje op mijn hand gegeven daarna moest ik BIJNA Kevin S of Lloyd kusje geven maar iemand zei: TIS CINDY! Dus ik d8 JES had ik haar een kusje op mijn eigen hand gegeven nahnah.

En dat disco met dat schuivelliedje moest iedereen ineens huilen! Ik had iedereen geknuffeld ook de jongens moesten huilen en ook hun had ik geknuffeld. Ik zou ze echt zooooooooooooooo erg missen!!
Zelfs Rick enzo had gehuild ! Behalve Kevin dat groepje heeft neit gehuild. Ik ook niet hoor maar ik was wel verdrietig. En Mandy kreeg toen met Yannick. Daisy zat in de rolstoel omdat ze blinde darm onsteking had en ws geopereert. Ik zou alle spullen dat we hadden gekregen goed bewaren en later terugkijken.

-XxX- Ellen
20 jul 2005 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van eekje
eekje, vrouw, 32 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende