alle gekken op een stokie

okee vanaf het begin, in de yes stond een verhaal dat je 1000 euro kon winnen, Met een roltrap race.
LEUUUUUUUUK dacht ik. Probleem: het is onder schooltijd en braaf als ik ben heb ik nog NOOOIt gespijbeld ( okee tog wel 1 xtje maar dat achtergelaten) maar de roltraprace klonk gwoon SOO leuk en ik woonde best wel dichtbij dus ik vanochtend met een vriendin heen, het begon al goed ze was 20 euro vergeten mee te nemen dus moesten we weer terug, achjaaa wat maakte het uit we hadden toch alle tijd.
Daarna heeft zij mijn school gebeld en ik haar school dat we allebij ons Niet Zo Lekker Voelden .. k weet t cliché maar mn creatieve brein was niet egt in werking.. wij naar amsterdam toe met een A naar Beter kaartje ( das 2 euro voor n reis ) wij daar aangekomen ingeschreven voor de wedstrijd.. lootje gehad ( jaa je moest uitgeloot worden om er aan mee te mogen doen ) ik had 102 vriendin had 101. nou spannend spannend zouden we uitgeloot worden of niet '? veel mensen opgenoemd ( we hadden de moed al opgegeven bijna ) wordt er 101 opgenoemd gaap! dus me vriendin het tshirtje halen ,, word ik even later ook opgenoemd gaap! sooow dat moest egt even tot me door dringen YOEHOEEEEEEEEEEEEEEW ik mocht gwoon meedoen aan die roltraprace wat ik zo super graag wilde !!: bleek later ook nog dat we tegen elkaar moestencool! dat was wel masterlijk .. wat minder was is dat ik onderuit ging op de roltrap en toen lag me knie open, maar dat leek toen nog niet zo ernstig. nou wij blij niet de snelste tijd ( dus GEEN 1000 euriejs ) maaarr wel een leuke goodie bag met iets van 100 euro aan spullen ! erg vrolijk daar was ik Zker wel blij mee.. wij weer gwoon winkelen belt me pa ineens verward waar zit jij .. eeh amsterdam.. BLA BLA BLA boos.. sorry ik wist niet dat ik dat deed... JE KOMT NU NAAR HUIS TOE... ja pap. Nou okee dus ik in snikken daar zitten dat was niet de Bedoeling ! ik vind het altijd zo kut als mensen zich ongerust maken en dat tegen je gaan zeggen of teleurgesteld egt pesthekel .. dan voel ik me zooo schuldig ! dus ik snel de trein in. komt de conducteur controleren.. blijkt mijn kaartje helemaal niet geldig te zijn omdat er geen weg werkzaam heden waren dus had ik eigelijk een boete van 35 euro moeten krijgen maar dat kreeg ik niet engel miss omdat ik de hele weg aan het huilen was miss omdat ze medelijden had.. geen idee !! maar okee ik naar huis toe ouders wilden mijn verhaal horen ( hmm dat is weer nieuw ! ) ik vertellen en ze hadden wel vrede met het verhaal.. oja Raar bij factje.. ik werd nog midden in de stad gebeld door een vriendin op school omdat ze dachten dat ik gekidnapt was gaap! SAY WHAT !?? ja gekidnapt omdat een klasgenootje me sochtends had gezien OOPS blozen!! en ik niet op school was verschenen.. hoor ik dat iedereen dacht dat ik gekidnapt was ( haha stiekem vond ik het wel een goeie grap ! knipoog ) .. maar ik was dus bij mij thuis gebleven.. ik liet me opengehaalde knie zien.. me pa: OOH er is een hele hap uit je moet naar het ziekenhuis ! dat wordt een hechting ..ik soow uuh okee ??!! dus ik met me ma naar het ziekenhuis toe.. 2 uur wachten ik aan de beurt .. nou is me knie dus gehecht ( jaahaaa me eerste hechting ) en me voet in gewikkeld met garen.. en dat loopt best wel verot verward maj. Achteraf ben ik wel heel blij met deze dag.. het was egt een rare dag vandaag en voor ik er zo ver kon uit halen :
- ik ga NIET meer spijbelen ( schuldgevoeel is NOooit leuk )
- god straft altijd nahnah ahah ( spijbelen -> enkel verzwikt, open knie )
- en Goodie bags zijn HELEMAAL geweldig ( heb nu heel veel leuke spulletjes erg vrolijk )
wil eiglijk niet weten hoe het maandag gaat lopen .. een boze school dat iig verward majj dat is me eigen schuld, wel leuk een xtje helemaal uit de sleur.. zie het positief; dit motiveert me meer om me goed te concentreren op school en het examen te halen. I GO FOR IT vrolijk!! XXX
28 sep 2007 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van labello13
labello13, vrouw, 33 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende