alweer een dag of iets anders voorbij

de vakantie is al weer bijna om. Natuurlijk moet ik dan nog alle hw op het laatste moment maken, maar zo gaat da toch altijd. Gelukkig van de hoeveelheid wel mee.
Maar veel boeiens heb ik in de vakantie ook nie echt gedaan. wa gewerkt, paar dage te veel gedronken (dom), en nog wa gewinkeld. En veel meer is er nou ook weer niet gebeurt.
heb alleen weer een beetje te veel nagedacht en zit weer in een dipje. was vandaag aan het denken over het uitgaan. Meestal ga ik met een goede vriendin van mij. als we gewoon naar een discotheek gaan komen we nooit veel mensen tegen, maar bij festivals of in de jeugdhonken hier in de buurt wel weer. Maar dan sta ik altijd weer bij een aantal jongens. gelukkig wordt ik door hun nie echt als een 'lustopjecht' gezien, zoals sommige jongens dan normaal met uitgaan wel doen. Meestal is het wel gezellig. ik kan gewoon meebuurten en voel me soms ook wel een van hen. (beetje vaag). maar soms heb ik ook wel behoeft aan een beetje meer aandacht van jongens. van die meiden die de hele avond zielig staan te doen, die krijgen zat aandacht, maar je bij mij zien ze da nie zo, da mis ik wel.

da was weer zat filosofie voor vandaag.

' alweer een dag voorbij'
29 okt 2004 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van kweety
kweety, vrouw, 37 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende