Alweer een tijdje geleden...

Hello,
lang geleden, niet? Njah ondertussen is er toch heel wat gebeurdvrolijk.
Verleden jaar heb ik een meisje leren kennen op me busje waar ik eigenlijk heel goed mee overeenkwam. Nu weten jullie dat ik dus gek ben op J. en zij dus op C. (zijn beste vriend) nu overlaatst ben ik te weten gekomen dat ze die hele tijd gelogen heeft tegen me over J., ze vertelde me dat hij me niet meer wou zien enz... Omdat ik haar nu ook al een jaartje ken geloofde ik haar, maar nu blijkt daar niks van waar te zijnverdrietig (en geloof me dit weet ik zeker, heb het al van meerdere mensen gehoord). Hoe kan dit nou dat je aan een leeftijd van 17 nog altijd zo kinds kan zijn door te liegen en mensen te bedriegen, ik dacht dat de tijd van ontgoocheling in vrienden en vriendinnen eindelijk voorbij was... Hoe kan ik nu weer nieuwe mensen makkelijk leren vertrouwen en net nu ik naar een nieuwe school ga. Ik wil me er niet te veel van aantrekken maar het lukt me niet altijd.
Ik ben maandag begonnen met school. Ik ga voor een opleiding kleuteronderwijs van drie jaar. Alleen geraakt meer dan de helft er niet door en blijven er dus na die drie jaar niet te veel mensjes meer over... Nou we zien wel, ik kijk voor studiebegeleiding en als ik het dan nog niet aankan kan ik nog altijd een beslissing nemen.
Ik ben ook nog maar trug van Mallorca van maandagnacht. M'n vliegtuigje is in Zaventem aangekomen om 24u30 en ik was thuis om 2u30 en om 6u30 moest ik al uit me bedje om een voormiddag naar school te gaangaap!. Het was een prachtige maar wel vermoeiendegaap! reis, er waren twee jongens mee en ze deden niks liever dan naar discotheken gaan. Was niet echt tof, wij (meisjes) wilden liever andere dingen doen 's avonds mareuh daar moet je niet echt lang proberen rond te lopen hoor 's nachts als meisje. Met twee jongens bij ons was het al erg genoeg. Al dat geroep en gefluit enz... Ik kwam er kotsmisselijk vanbah!. Voor de rest heb ik me echt goed geamuseerderg vrolijk.
We hebben drie nieuwe jongens leren kennen van België, alleen jammer dat zij maar de woensdag toegekomen waren en wij al de zondag. We zijn er wel een paar keertjes mee uitgegaan tot grote spijt van onze jongens die mee waren...knipoog. Maar we gaan er nog es mee afspreken in Gent. Het zal wel nog een eindje duren vooraleer ik nog es in een vliegtuig kruip, het was me eerste keer maar... Nogal véél turbulentie gehad namelijk.
Nuja morgen een half dagje school (nog es rondleiding, het is introductieweek) en vrijdag een dagje vrijerg vrolijk (en me foto's van Mallorca)!
Slukus!

xxx
17 sep 2003 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Destiny
Destiny, vrouw, 38 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende