Geen goede voornemens voor het nieuwe jaar!

No way ik doe er niet meer aan mee, ik hou me er toch niet aan. Al die goede voornemens die steeds weer verbroken worden. Het is natuurlijk wel leuk om het jaar te kunnen starten met goede voornemens (vond ik toch altijd wel leuk) maar dan is het iedere keer van: "ik begin er volgende maand wel aan enz...". Neenee van uitstel komt afstel, ik wil het niet meer.
Eerst en vooral iedereen een héél erg gelukkig 2004 gewenst.
Ik ben net vandaag begonnen met m'n examens, het ging niet zo goed, maar ik troost mezelf met de gedachte dat ik het echt wel goed geleerd heb en ik trek me wel een beetje op aan de steun die ik van andere mensen krijg. Alleen ben ik heel erg bang om sommige mensen zoals m'n grootouders en m'n ouders teleur te stellen. Ze weten niet hoe moeilijk ik het heb, mss maar best, maar ze verwachten soms meer van me dan ik aan kan.
Ik heb eventjes twijfels gehad aan m'n richting (kleuteronderwijs) toen ik al m'n leerstof geleerd had in de vakantie, maar ik heb eens even goed nagedacht, als m'n punten echt niet goed zijn kan ik stoppen met deze richting. Maar als ik al m'n jaren tot een goed eind breng dan ben ik 20 en heb ik een diploma handel-wiskunde en een diploma van kleuterleidster op zak. Als ik dan een andere kant uit wil kan ik nog altijd, maar ik heb dan tenminste een houvast, een zekerheid waarmee ik toch wel ergens in één of ander beroep terecht kan.
Alleen zat het verlangen om te gaan werken, een eigen autootje enz... te hebben er toch wel erg in. Hmmm mss moet ik dat toch maar even achterwege laten en profiteren van m'n studentenleven nu ik nog kanknipoog.

xxx
08 jan 2004 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Destiny
Destiny, vrouw, 38 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende