And that's how you become a b..ch...TRIGGER

Nu heb ik er genoeg van!
Ik leef al dagelijks met mijn beperkingen door m'n MS en mensen maken mij constant het leven zuur.
En ik...ik heb het toegelaten!
Ik heb toegelaten dat mensen de dingen die ik doe vanzelfsprekend vinden en blijven vinden. Al jaren laat ik over me heen lopen, al jaren ga ik minstens twee maal per week wenend gaan slapen. De elfde mei was er de babyborrel van m'n metekind. Ik zit daar en word door een oude "vriendin" volledig naar beneden gehaald... en wie zat er constant naast mij?De ex van mijn vriend, de mama van z'n drie andere kinderen. En ik:ik voelde me rotslecht en dacht:is dit nu mijn leven?!
Mijn metekind is de zoon van mijn "beste vriendin". In mijn ogen is een beste vriendin iemand die voor je door het vuur gaat. Voor mij ook iemand die waarden heeft. Op beide vlakken is ze gebuisd. Zij trekt zich daar niets van aan.
Nu, na dat voorval met die oude vriendin heb ik haar onmiddellijk van mijn fb gesmeten en zelfs geblokkeerd. Ik was zo van de kaart dat ik bijna al huilend naar een andere vriendin belde die daar ook aanwezig was en mijn verhaal uit de doeken deed.
Ook tegen een andere vriendin vertelde ik dit. Ik kon het simpelweg niet alleen verwerken. Die laatste zei me dat dat mens haar frustraties gewoon op mij uitgewerkt heeft omdat ze
1:jaloers was dat ik een mooi zoontje heb
2:mij als een gemakkelijk slachtoffer zag om op te kakken...
3:zichzelf op die manier probeert beter te voelen.
4:een marginale trut is
Nu zou je denken dat ik met mijn miserie bij mijn vriend terecht zou kunnen maar niets is minder waar. Hij wordt zelfs kwaad en geeftvme het gevoel dat ik een onnozel klein kind ben...
Na dat voorval ben ik me enorm onzeker en defensief beginnen gedragen.
En vandaag kwam de druppel!
Mijn stiefpa, die al jaren het slaafje is can mijn ma heeft zich enorm denigrerend gedragen tov mij. Zal het niet uit de doeken doen maar heb mij weer laten doen. En toen hij weg was.. ontplofte ik!
Heb hem een bericht gestuurd waarin ik duidelijk stelde dat ik zo'n gedrag niet tolereert en een greitend bericht terug gekregen.tja...
Ik ben geen slecht persoon,integendeel:ik probeer al mijn hele leven anderen te helpen, dus why me...heb nu het gevoel dat ik me door niemand nog iets ga laten zeggen maar ben bang dat ik iemand gewoon een MEP ga verkopen. Er zit natuurlijk veel meer achter dit verhaal. Ik zou een boek kunnen schrijven.
Één ding is zeker:ik hou mijn mond niet meer. Voor niets of niemand!
Groetjes
Cfg
20 mei 2014 - bewerkt op 20 mei 2014 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van cfg
cfg, vrouw, 41 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende