nieuwe samengestelde gezinnen...

Mijn weekend:
Vriend z'n ex komt de drie kinderen afzetten vrijdagavond. Na herhaaldelijk gezegd te hebben dat het beter is dat zijn ex niet meer meekomt omdat de kids elke keer opnieuw onhandelbaar worden als zij hier komt. Het is niet dat ik iets tegen haar heb, integendeel. We zijn zelfs al enkele keren samen iets gaan drinken maar de kinderen tasten zeer erg hun grenzen af als ze hier is en meestal loopt het 'fout' af. Ook draait de planning zo helemaal in de soep en heb ik kindjes van 15 maand, vijf, zeven en negen die maar tussen tien en elf uur in bed geraken. Mijn eigen zoonje valt pas in slaap zo laat omdat er zoveel lawaai is dus...
Vandaag start de dag met een wekker die niet afgelopen is. Mijn vriend en ik waren zeer laat opgebleven. Normaal gezien ben ik sowieso altijd ten laatste om negen uur op, maar deze keer moest I. zwemles krijgen om tien uur en wanneer kom ik uit bed: om vijf voor tien! Ik begin te roepen naar mijn vriend dat hij moet opstaan want dat I. te laat zal komen. Gelukkig is het zwembad vlak om de hoek. Ze raken er uiteindelijk nog redelijk op tijd. De twee oudste wilden graag naar de bakker maar beginnen te slaan op mekaar ivm een boekje. ik moet me kwaad maken en ik krijg een B. die mij vol woede aankijkt. UIteindelijk gaan ze naar de bakker. Ik heb dan toch even tijd met mijn zoontje, maar die heeft al dagen onverklaarbare lopende diarree. Geen idee hoe het komt dus. Zeer raar... Ik weet het echt niet en vind het zeer vervelend dat dat ventje zijn darmen zo afzien. Uiteindelijk moet de oudste (A.) ook gaan zwemmen. vanavond is er een zwemkampioenschap en ik zie het niet zitten om mee te gaan omdat ik me niet zo ok voel en L. dus zoveel last heeft van die diarree. arm mannekehuilen
De twee oudste jongens zijn in de namiddag met hun oma gaan shoppen.
Vriend en A. zijn naar het zwemkampioenschap en doen allebei mee. De ex is daar ook met haar dochtertje dat even oud is als L. maar vriend heeft me schuldgevoel gegeven omdat ik dus thuisblijf.
pffff, en ik heb nog heeeeeeeeeeel veel vergeten. Er zijn zeker ook hele leuke momenten met ons allemaal, maar zooooooooveeeel moeilijke momenten en problemen. ik kan soms niet anders dan me afvragen:
wat als...ben ik nu een vreselijk mens?Ik ken hen al jaren en heb al heel veel voor en met hen gedaan maar soms heb ik het toch wat moeilijk. Nu, dit even van me afschrijven doet wel deugd.
groetjes
cfg


11 jan 2014 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van cfg
cfg, vrouw, 41 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende