[B]Ongeboren kind gekidnapt[/B]

De onvervulde kinderwens
Op de eerstehulp van een Amerikaans ziekenhuis klaagde een vijftigjarige, ongehuwde vrouw over lichte buikpijn en koorts. De patient slikte anti-depressiva, maar de vrouw had verder geen opmerkelijk medisch verleden.
Een algemeen lichamelijk onderzoek leverde niks op. Laboratoriumonderzoek droeg weinig bij tot de diagnose. De arts besloot een baarmoederonderzoek te doen. Dat verklaarde wel waarom de vrouw zich niet lekker voelde aangezien de vrouw haar schaamlippen met drie grote, roestige veiligheidsspelden aan elkaar had gepind.

De patient bleek een lang en veelbewogen psychiatrisch verleden te hebben, met inbegrip van obsessief gedrag vanwege het feit dat ze geen kinderen kon baren.

Twee weken daarvoor had ze bij een supermarkt een kleine kip gekocht en die centimeter voor centimeter in haar vagina geperst. Vervolgens had ze haar schaamlippen aan elkaar gepind om de kip op haar plaats te houden. Ze had gewacht tot de kip zich tot een baby zou ontwikkelen.



De piercing, de piemel en de dood Bruce Coltrane, een man van begin dertig uit het Australische Fremantle is om het leven gekomen na een bizar incident in zijn werkplaats.
Coltrane was in zijn werkplaats aan het experimenteren met het zelf aanbrengen van een piercing. Hiervoor gebruikte hij hamer en spijkers. En de voorhuid van zijn penis. Wat er waarschijnlijk gebeurd is, is dat Coltrane met een van de hamerslagen de spijker miste, maar zijn penis raakte. Door de slag met de anderhalve kilo zware hamer barstte zijn penis open.

Hierna goot de man een blikje koude cola over zijn hevig bloedende penis, waarschijnlijk in de hoop de pijn te verminderen. Terwijl hij naar de telefoon struikelde, raakte hij echter buiten westen.

Pas na een paar uur kwam Coltrane weer bij kennis. Tot zijn grote schrik ontdekte hij dat niet alleen zijn penis, maar ook zijn testikels compleet verdwenen waren. Na Coltranes schreeuw om hulp werd hij in allerijl naar een ziekenhuis vervoerd, waar hij even later overleed aan bloedverlies en shock.

Na onderzoek heeft de politie weten te achterhalen wat er gebeurd is. Door de geur van bloed en cola waren ratten aangetrokken, die zich tegoed hadden gedaan aan het zachte vlees.


Koppie, koppie
De Amerikaanse sergeant Stephen Schap vermoedde al langer dat zijn vrouw een ander had. Maar steeds als hij ernaar vroeg ontkende ze. Tot het moment dat zijn vrouw opgenomen werd in het ziekenhuis om te bevallen. Terwijl ze in het ziekenhuis lag vertelde ze haar man dat niet hij, maar haar minnaar de vader van het kind was.
Stephen Schap leek het nieuws redelijk te verwerken. Zelfs het feit dat zijn beste vriend al bijna een jaar een verhouding had deed hem niet in woede ontsteken. Hij verliet het ziekenhuis om wat spullen te pakken en liet zijn vrouw achter.

Na een half uur werd de vrouw gebeld door haar minnaar. Opeens vloekte hij en werd de verbinding gebroken. Enige tijd later arriveerde haar echtgenoot weer. Zijn kleding zat onder het bloed en in zijn hand had hij een volle boodschappentas.

"Kijk eens, schat. Ik heb je vriendje meegenomen", zei de man. "Nu kun je altijd slapen terwijl hij bij je is."

Dokters en verpleegkundigen kwamen op het gegil van de vrouw af. Toen ze de kamer binnenkwamen zagen ze de lijkbleke vrouw in haar bed zitten. Op het nachtkastje stond het afgesneden hoofd van de vermoorde minnaar.

Waar of niet waar?
Waar gebeurd op 7 december 1993 in Fulda, Duitsland. Nadat Stephen Schap van zijn vrouw had gehoord dat ze een minnaar had, was hij op zoek gegaan naar zijn rivaal. Hij trof hem in een telefooncel waar de minnaar zojuist belde met zijn zwangere vriendinnetje.

De minnaar zette het op een lopen maar struikelde en viel. Schap zat al snel bovenop hem en bracht hem met tussen de tien en vijftien messteken om het leven. Daarna sneed hij het hoofd af. Schap werd veroordeeld tot levenslang.


Ongeboren kind gekidnapt
BOGOTA - De autoriteiten in Colombia, waar jaarlijks een recordaantal van 3000 mensen worden gekidnapt, zijn wel wat gewend als het om ontvoeringen gaat. Maar de politie stond met de oren te klapperen toen een vrouw onlangs aangifte deed van de kidnapping van haar ongeboren acht maanden oude baby.

Sol Angela Cartegane vertelde de televisiezender RCN TV dinsdag dat zij met haar 2-jarige dochter in een ziekenhuis was, toen ze zich plotseling onwel voelde worden. Ogenschijnlijk gedrogeerd kwam ze pas na een tijdje op een heuvel buiten de hoofdstad Bogota bij. Daar kwam de vrouw tot de bizarre ontdekking dat ze een keizersnee had ondergaan en dat haar baby was verdwenen.

Artsen hebben het verhaal van de Colombiaanse bevestigd. "De patient kwam bloedend binnen, en na onderzoek bleken baby en placenta operatief verwijderd", aldus een gynaecoloog, die het een wonder noemt dat de vrouw het incident overleefde.

De politie heeft inmiddels de vermoedelijke dader gearresteerd. Kennissen zagen haar rondlopen met een in een doek gewikkeld kind en waarschuwden de politie. De baby was uitgedroogd maar verkeert verder in redelijke gezondheid.



09 feb 2006 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van her!!
her!!, vrouw, 37 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende