back in the picture

een half jaar geleden had ik een beste vriendin.
we gingen al 2 jaar goed met elkaar om, en gingen eigenlijk elk weekend wel uit, en waren vaak bij elkaar te vinden om lekkerbij te kletsen enzo. maar op een gegeven moment ging het mis; zij ging opeens meer met dr eigen zus uit. Natuurlijk niet erg. maar op een gegeven moment ging ze alleen nog maar met dr zus uit. Toen ik jarig was, kwam ze ook niet langs of kreeg ik geen belletje. ze heeft zich later wel verontschuldigd. een paar maandan na dit hebben we weer wat afgepsroken. er was natuurlijk veel bij te praten. ik vond het fijn om weer met haar te praten, maar heb haar ook de waarheid verteld.

sinds een maandje gaan we nu weer goed met elkaar om, 's avonds bij elkaar hangen, en naar de stad gaan. Ze lijkt veranderd te zijn, en lijkt het ook te snappen. Ik merk zelf dat het ook anders is, en dat we van beiden kanten veranderd zijn. Zo hadden we (toen we nog beste vriendinnen waren) een keer een hele erge ruzie, waarin we alles naar elkaar schreeuwde. toen kreeg ik ook te horen dat zij het niet leuk vond dat ik (volgens haar dan knipoog) meer aandach zou krijgen, en altij doveral de 1e bij was. ook vond ze dat ik af en toe te snel me woord klaar had en daardoor bazig uit de hoek kon komen. Nu vind ze dit dus niet meer, en blijjk ik ook veranderd te zijn.

nu ga ik dus gewoon weer met haar om, en wordt het langzamerhand miss. weer net zoals eerst. in iedergeval beter dan hoe het de maanden tussen to en en nu was.
zouden jullie ook gewoon door kunnen gaan met het opbouwen van de vriendschap?

verliefdverliefd
12 feb 2007 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Britt-
Britt-, vrouw, 34 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende