bang

BANG.
1 woord maarvoor zo veel.


Bang dat het erger word...
- me moeder is net uit het ziekennuis, daardoor moest me vader veel meer doen in het huishouden... Daardoor is hij chagrijnig. Gister ochtend vroeg me moeder als hij de was wou ophangen.. Wand me moeder mag niks doen.. Me vader werd boos en gooide het krat (waar het was altijd in zit) op de grond en schopte het hele krat inelkaar...de laatste trap ging mis nij raakte mijn moeder, mij moeder gilde en rende naar boven. Me moeder mag niet trap lopen doordat ze hartklachten heeft, en ze raakt snel buitenadem enzo, dus het was erg slecht voor haar... Ik hoorde het gisteren avond van me zusje, wand toen het gebeurde was ik op school... Me vader is de laatste tijd (te) boos en chagerijnig.... Ik snap het wel een beetje maar ik ben bang dat me vader en moeder gaan schijden en dat wil ik niet!!

Bang dat het stopt
-ik ben erg bang dat het uitgaat tussen mij en mijn vriendje, ik doe er alles aan om bij hem te zijn maar ik heb te veel school. Ik hoop dat hij het wel begrijpt maar ik blijf bang at het over gaat. Hij is supeer lief en schattig en knap en lief maar ik ben zoo bang.. Ik ben totaal niet romantisch ofzo, en hij juist wel. Voor valentijn kreeg ik een kaart met een hele lieve tekst en ik gaf hem een kaart met 1 zin, ik hou van jou... Ik schaamde mij zo erg maar het was de 1e keer tijdens valentijn verkering ik had geen idee wat me te wachten stond... Ik heb vaak afspraakjes moeten zeggen. Ik ben bang dat hij het uitmaakt...

Bang dat
-op school ta ik goed, maar het gaat steeds slechter, me cijvers gaan naar beneden terwijl ik ze juist omhoog wil! Als ik zak moet ik naar kader maar dat wil ik niet omdat ik op mavo wil blijven! (niet dat er iets mis is met kader). Ik ben bang om tezakken wand ik vind dit niveau goed.

Bang voor Michael
-op msn ben ik bang dat michael er is, hij zegt lieve dingen maar tjah... ( zie mijn 1e verhaal)

Bang, Angry Not Good


maarjah tip om minder bang te zijn voor iets.. Please tell me
xx sloveverliefd
27 feb 2013 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van slove
slove, vrouw, 25 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende