bedrogen

hoevaak iedereen ook zegt dat je op moet passen met internet, toch zijn er mensen die eigenwijs zijn en toch vertrouwen zoeken bij iemand via internet via een site waar je je profiel op kunt zetten en heel veel jongeren (en stiekum ook ouderen) op zitten.

zo was ik laatst nogal in de war en deprie, mijn vrienden waren onbereikbaar en tja.. toen ging ik maar weer eens op die site kijke of er nog mensen waren die me konden helpen om me weer vrolijk te maken. zo goed als het ging had ik al snel iemand gevonden. hij(dirk) was een hele aardige kerel en er is helemaal niks mis mee. hij steunde me als ik het nodig was en ik kon hem dag en nacht wakker bellen/smsen! dat vond ik super aardig van hem en ik vertelde een deel van ijn problemen. rond die tijd had ik ruzie met mijn vriend(pietje) en ook met een oud klasgenoot(sjonnie). hij hielp me er doorheen en ik ben hem daar heel erg dankbaar voor. ik vond het alleen opmerkelijk dat hij zei dat hij geen vrienden in a'dam had en ik probeerde wat meer hoogte van hem te krijgen. door wat hij vertelde bleek dat hij eenzaam was en over sext en toch wel een echte heer. hij woont nog bij zijn ouders en het contact tussen ons voelde gewoon heel goed. ik vertrouwde hem.

maar toch zoek je dan iets achter dat hij geen vrienden in a'dam heeft. je spit zijn geschiedenis uit op die site en dan kom je erachter dat hij met meer meiden loopt te flirten. je schrikt je rot en meteen is het vertrouwen weg. dan denk je: hoe kon ik daar intrappen? is hij echt zo? of verbeeld ik het me?

dus nu is dirk eindel verhaal, mijn vrienden zijn nog steeds onbereikbaar en zit ik hier alleen met sjonnie in de buurt die ik eenigsins vertrouw...


en toen gingen we weer vrolijk verder...
11 jul 2008 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van wormeneter
wormeneter, vrouw, 32 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende