beginnen

hallo allemaal,

Ik begin dus dit dagboek. Waarom? omdat ik zelf ook alles op een rijtje wil hebben. Want ik ben dus 14. En dat is zeker niet makkelijk. Het is alsof je op een bootje zit. Helemaal alleen op de grote oceaan. Er zijn grote golven. de ene keer strand je op een Mooi eiland. En de andere keer Op een verlaten eiland. maar om te overleven Moet je proberen er het beste van te maken. Zo voel ik me dus. De ene keer Gaat het heel goed met alles. School, Thuis, Vrienden. En de andere keer gaat het Super slecht.
vandaag begin ik met schrijven omdat het ook bijna nieuw jaar is. Dan kan ik als het ware Met een schone lij beginnen. Zo zeg je dat toch? Hoe ik op dit idee kwam was via de film: The Perfect Man. Daar houd een meisje ook een online dagboek bij. Best een goed idee als je in een rare situatie zit. (die film is een aanrader trouwens)
Ik en school is op dit moment niet de beste combinatie. Ik begon dit jaar goed. Maar Het word niet veel beter. Onvoldoendes zat. Dat is vervelend om weer op te halen omdat je nog hader moet werken. En in combinatie met mijn sport(dansen) wat ik heel veel doe. lukt dat niet altijd. Dus word er gedreigt bij ons thuis.. EN ALS JE WEER ZO SLECHT GAAT MOETEN WE MAATREGELEN NEMEN MET HET DANSEN DAME tjaa,, daar doe ik het wel voor hoor !! ik zou nooit van mijn leven willen stoppen met dansen. Het is mijn Lievelings bezigheid.
Naast dansen kook ik ook graag. Ik wil dan ook de koksopleiding volgen en later de chef van een partykeuken worden. Of kookboeken schrijven.
maar genoeg over de toekomst. een DAGboek gaat over wat je deze dag hebt mee gemaakt. Maar omdat ik net begonnen ben, Vertel ik even wat over mij. En wat ik mee maak. Als mensen in mijn verhalen dingen herkennen. Laat dan even wat horen.

dat was het voorlopig. Lees gauw verder

grOetjess...


HEt meisje met toekomstplannen. en tienerproblemen


IK SNAP DE REACTIESnahnahnahnah
18 dec 2005 - bewerkt op 18 dec 2005 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van DanCer
DanCer, vrouw, 33 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende