ben er klaar mee.

ik heb sinds groep 1 al ruzie met een meisje uit mn klas genaamd 'I'
aan het eind van groep 8 was ik zo blij, nog een jaartje en ik zou niet meer bij haar in de klas komen !
eindelijk was het zo ver, ik ging naar de hoge school.
de klas was veel leuker zonder haar, ik weet nog dat ik zei : eindelijk, nu kan ik een keer mezelf zijn in de klas.
omdat ik door haar geen vragen durfde te stellen, omdat ik dacht dat ik dan een 'domme vraag ' zo stellen, ondertussen weet ik nu ook dat domme vragen niet bestaan.. ik ging naar klas 1C (kb/ tg) klas, en zij ging naar 1D ( tg/ havo ) klas, na de eerste periode ging het al niet goed met mijn cijfers, ik kreeg allemaal onvoldoende's , en hoe graag ik ook wilde, hoeveel ik ook maar leerde, het lukte me gewoon niet, ik begreep het niet.. toen na de eerste periode was ik dus afgestroomd naar 1B ( kb ) klas, ik was nog veel blijer eigelijk! ik had geen kans meer om bij 'I' in de klas te komen, en nu..

ik zit nu in 2b (kb) klas, en ik zit weer bij haar in de klas, ze is 2 niveau's afgestroomd, en zonder te overdrijven.. ik heb dagenlang gehuild 'ik ga weer terug de hel in ' maar gelijk had ik.. ze scheld me steeds uit, ze slaat en schopt me, ook al ga ik naar mn mentor toe, ik kan het gewoon niet meer aan, hy doet er ook niks aan! en ik durf niet zomaar op een andere leraar af te stappen en te zeggen dat ik problemen heb met 'I', mijn moeder heeft mijn mentor al gemaild met dat ik altijd ruzie met haar heb en ik het niet meer aan kan, en dit niet meer goed is en het uit de hand loopt.. hy zei : ik heb al met 'I' gepraat en ik zal kijken wat ik kan doen, maar nooit dat hy iets heeft gedaan.

en vandaag in de klas ging ze liedjes zingen samen met haar beste vriendinnentjes die met haar meelopen over mijn opa.. en die heb ik niet meer.. ' opa, opa, waar is opa nou, opa opa waar ben je nou? opa opa kom je nog terug? oohnee opa is DOOD en leeft nu eindelijk in zijn kist ' ik liep huilend het lokaal uit naar de wc's , want ik mis mijn opa zo erg.. en dat weten hun ook en daarom zeggen ze het juist, we moesten een 10 minuten gesprek houden over jezelf en het bleef binnen dat lokaal en daar zou je niemand mee pakken.. ik vertelde over de dood van mijn opa.. ik zag ze naar elkaar lachen toen ik het voorlas, maar ik ben gewoon door gegaan..

en verder vandaag liet ze één van mijn beste vrienden naar me toekomen om mij te slaan, ik zit onder de blauwe plekken maar dat vertel ik aan niemand.. hij deed het alleen maar omdat hy het grappig vind en door mij belachelijk te maken in de klas word hy nog grappiger gevonden, dus ik kan hem niet meer zien als een soort van vriend.. en dat doe ik ook zeker niet meer, hy ging achter mij zitten en sloeg me met zijn vuist op het bot in mijn rug, en het deed zo'n pijn alweer kreeg ik tranen in mijn ogen.. maar dat liet ik aan niemand zien..

ik ben hier gewoon helemaal klaar mee, het hoeft van mij zo niet meer, ik heb tegen mijn ouders gezegd dat ik naar een andere school wou, dat hebben we ook geprobeerd maar dat wou niet zomaar even, ik moest een goede reden hebben ( scheiding, verhuizing, emigratie enz. ) en ik zei dat ik gepest word op mijn school, en dat boeiden hun niet..
29 jan 2013 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van damandy
damandy, vrouw, 25 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende