ben zo bang!

Heb het denk een jaar uitgesteld ofzo, maar moet straks om 10 voor 9 toch naar de dokter!
Ik ben na de bevalling van de jongste elke keer meer dan 3 weken ongesteld, dan word ik ongesteld 10 dagen voor dat ik ongesteld MOET worden( ben aan de pil), en dan is het ong 2 a 4 dagen weg en dan als de strip op is word ik weer ongesteld. en als ik dan weer aan de nieuwe strip moet beginnen is het weer een paar dagen weg en dan weer 2 weken van te voren, voordat de strip dan weer op is, word ik weer ongesteld en zo gaat het maar door.
Ik heb al een aantal andere pillen gehad, maar heb ook heel veel last van mn hormonen, ja niet gek, die zijn helemaal van slag!
Ook heel erg moe en geen puf nergends voor!
Nou moet ik dus strax een uitstrijkje gaan laten doen van mn man en mn moeder, want die vinden het ook raar.
De eerste stap om een afspraak te maken was al moeilijk, maar om het strax gewoon VRIJWILLIG te vragen van: zou u een uitstrijkje willen maken bij me, ....pffffff, dat is nog erger, omdat ik zo vreselijk tegenop zie!
Mn moeder gaat mee, want weet zeker als ik dus vraag: zou u geen uitstrijkje kunnen maken en hij zegt: hoezo, is niet nodig, we proberen het weer met een andere pil, dan weet ik zeker dat ik dus niet tegen ga sputteren.
Heb zo grote muil, maar pffffffffffffffffffffff, wat heb ik een klein hartje!
Vind het zo vreselijk eng, niet alleen dat uitstrijkje, maar ook de uitslag, terwijl ik gewoon in mn hoofd heb, dat er niks is, en dan ook nog es voor een spiraal, als er niks aan de hand is,.......ben gewoon helemaal van slag, heb zo een verdrietig gevoel van binnen!
WIL NIET!!!!!
Ben me waarschijnlijk voor niks aan het druk maken, maar toch!
Misschien als iemand dit lees, die dat herkent en mij kan vertellen wat die heeft gedaan?
Nou ga maar weer verder, ff niet aan het onderwerp denken!
Kus
27 mrt 2008 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van anshaja
anshaja, vrouw, 45 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende