Bijna vakantie..

Zo zo.. Eerst een half uur gezocht naar mn wachtwoord.
Nog een paar dagen dan is 't vakantie.. en daar ben ik aan toe!
Aangezien me ogen affikken van de hooikoorts..( Maar ik ben wel harstikke blij met mn oogdruppeltjes, die vandaag mijn leven hebben gered ) en ik heb 't wel zo een beetje gehad met school dit jaar. Ik kan niet wachten om naar de 4de te gaan, hopelijk wordt dan alles beter. Alles was dit afgelopen jaar zo een drama..Wrm moet alles zo moeilijk zijn als 't ook normaal kan?
Ik wil niet zeggen dat ik daar niet mede verantwoordelijk voor ben geweest, maar,.. al dat geroddel en gedoe, kun je me niet voor vinden, laat mij maar liever onwetend dan..
Maar ja, je weet he, wat nintendo deuntjes allemaal wel niet kunnen doen; Mijn hele humeur weer opfleuren OK! Hehe, .. Alhoewel ik zometeen miss wel verander in een vierkant persoontje, dat alleen maar omhoog kan springen en vooruit kan lopen! Moet je toch niet aan denken! Ik bedoel, dan op z'n minst nog een zwaard ofzo.. tenminste nog iets om de bad guys van me af te meppen. hehe

Hmmmm.. * zucht * .. Woensdag optreden.. Met mn eigen liedje, en ik vind het niet eens leuk.Ik zou dankbaar moeten zijn dat ik zo een kans krijg.. Maar dat gaat niet als ik ten eerste mijzelf haat, en daarom ook ten tweede mijn liedje haat.( OOOOhhhhhhh wat een melancolie! Hehe ik hou tenminste de lol drin ) Maargoed, ik hoef niet alles te zingen dus dat is een plus hè ( aangezien ik niet kan zingen )
En deze week ook nog lekker proefwerken geschokt Mehje wat doe je dran?

Nou ik heb toch weer mooi een dag bezeurt, dus, mijn taak is volbracht!
Tot ziens

ps. Opmerking van de dag: ( mijn opa is een operatie ondergaan aan zijn ogen ) En mijn moeder zegt in al haar goedheid: "Waarom kopen we hem geen video?" nahnah
14 jun 2008 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Kai
Kai, vrouw, 31 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende