bleegh :(

haaaalloooww

op school gaat het nog steeds niet geweldig verdrietig maar al wel iets beter gelukkig nog maar 2 dagen dan eindelijk een weekje vakantie erg vrolijk ooeww egt aan toe,.. k krijg alleen wel voor de vakantie me tussentijdse raportage :s k denk dat me moeder daar niet zo blij van wordt maar goed
ik blijf POSITIEF denken. erg vrolijk

even een ander onderwerp,.. me opa
hij ligt nu zo,n 2 weken in het ziekenhuis, maar mocht er dan vandaag eindelijk uit, dat wil niet zeggen dat hij weer beter is het gaat slecht met hem , en het ook steeds afnemen, me ouders die doen er heel negatief over, maar me zus en ik proberen het een beetje posotief in te zien anders heeft hij er ook niks aan.

en dan verder mijn leven,.. een van me beste vriendinnen, gaat het de laatste tijd ook niet goed mee ik heb haar al vaak betrapt op sneeën in haar arm, ze heeft me ook vertelt dat ze in zichzelf snijdt. ik weet echt niet hoe ik hier mee moet omgaan ze was altijd een heel vrolijk meisje zonder problemen waar je altijd mee kon lachen, nou ook nog wel maar ze heeft ook de periodes dat ze heel depresief is enzo.
ze beseft heel goed wat ze doet en dat ze er mee moet stoppen, maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan, haar ouders weten hier niks vanaf en ze wilt het er met niemand anders over hebben dan haar vriendinnen ik kan dat heel goed begrijpen, maar dit kan zo toch niet langer doorgaan ik weet dat ik haar niet kan dwingen om hulp te zoeken, ik weet ook niet waarom ze het doet en welke problemen ze heeft jaah een klein beetje maar ze vertelt het meeste alleen aan een andere vriendin, waar ik niet mee om gaat. dit voelt echt heel naar ik weet gewoon niet wat ik er aan moet doen het voelt zo machteloos.

ik hoop dat als mensen die dit lezen en ook met een vriendin hebben meegemaakt die misschien kan vertellen wat die heeft gedaan in deze situatie

dit was het weer voor vandaag
liefs
verliefd bianca




08 okt 2003 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van just-me
just-me, vrouw, 37 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende