Bloeiende Bloem van Inspiratie

Ik denk dat de bloem van inspiratie zich al bloeiende in mijn hersens heeft genesteld en mijn brein aanzet tot het creëren van allerlei onboeiende hersenspinsels die hun uitweg vinden via het toetsenbord en daarna op mijn computerscherm verschijnen.

Zo kwam daar een hersenspinsel over jongens. Ik vraag mij al vaker dan vandaag af waar sommige dingen (jongens dus) voor dienen. Zijn zij dan meer dan nuttelose wezens die met een zak chips en een biertje op de bank vertoeven? Wel, het antwoord is ja. Zij zijn namelijk op deze aardbol omdat de vrouwen geld moeten hebben. Vrouwen zijn op de wereld om iets goeds te doen voor de mensheid (kinderen maken) en rijk te worden. Door middel van de man. De man zit de hele dag saai te werken en geld te verdienen. Wat de vrouw dan weer uit kan geven in mooie zaakjes vol dure kleding, de douglas en de supermarkt. Al is die laatste niet 1 van mijn favoriete winkels. Er zijn natuurlijk wel gezinnen waarbij de man de hele dag lui op de bank hangt en naar zijn vrouw schreeuwt dat ze bier moet halen, maar gelukkig zijn er ook mannen die het tegengestelde geslacht (de vrouw) met veel liefde behandelen. Dus vrouwen: kijk uit naar deze mannen en zoek de leukste uit!

Ikzelf heb al een geweldig persoon gevonden, maar ik moet nog maar even wachten met serieuse plannen. Mijn god! Kinderen van 12 kunnen niet eens meer normaal kind zijn en gaan dan al allerlei nuttelose hersenspinsels creëren over de man en zijn doel. Wat vreselijk. Ach jah, tijden veranderen. knipoog
06 mei 2004 - bewerkt op 05 jun 2004 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van kisjoes
kisjoes, vrouw, 33 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende