blooper + mannen&vrouwen -brein

oeeehhhwwww.. ik heb eigenlijk best wel lang geleden mijn laatste onnuttige en megaaaa saaiie levensverhaal geschreven..

Vandaaag had ik zo een blooperrr op school met een vriendin.. het begon gister:
We zaten op msn tegen elkaar te praten,, een oude trainer van haar die nu 23 jaar oud is had haar weer op msn toegevoegd enz. Hij ging met haar praten. Opeens zei ie dat hij vorige week bij ons op school was met groep 8 kinderen en dat toen het brandalarm afging.. en dat ie haar had buiten zien staan(we stonden heel charmant in onze gymkleren). Hij vroeg wat ze allemaal in het weekend ging doen.. ze zei nou btje trainen enz.. zegt ie wat doe je zaterdag avond?
zij noujaa weet ik niet,.. vervolgens vroeg ie der mee uit naar locomotion(discotheek 16+) zegt ze nou daar kom ik toch niet in(oftewel ik wil het ook niet) hij: hoe oud ben je dan.... dus zij: 14.. hij: oohhww okej jammer...
ze vertelde dit tegen mij op msn.. een student had tege mij schatjeee gezegt in de lesverward Dus ik zei gister voor de grap op msn hahahaha naja dan gaan we toch dubbeldaten???

Komen we vandaag bij nederlands en we moesten een presentatie houden. Opent ze haar mail... komt dat bericht tevoorschijn,, egt OMG voor de heleklas op het smartboard *schaam*schaam* gelukkig was men vriendin snel genoeg om het weg te klikken maar anders zou het echt een dikke faal geweest zijnnahnah


Hahahaha eerste uur M&O gehad vandaag,, was weer zooo geweldig grappig,,, ging ie t ff hebben over presentatie kwaliteiten enz.. zegt ie kijk dit is nou het brein van de mannen:


hahahaha iedereen ging stuk van het lachen maar zeg nou zelf,, volgens mij klopt het wel een beetje...
Natuurlijk moet onze leraar vooral de vrouwen de grond in duwen en kregen we bij deze foto de nodige opmerkingen:



Maarjaaa ongeveer klopt dit ook wel...

En een dag niet gelachen is een dag niet geleefd!vrolijk
04 feb 2011 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van girl16
girl16, vrouw, 30 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende