blub

Ik voel me vies, vet, dik en vuil. "Winkelen is fijn" zeggen ze. Ja dat is zo. Vooral als je merkt dat je twee jeansmaten bent afgevallen.
Maar het is niet fijn dat je nog steeds te vet bent voor dat ene leuke shirtje en dat je kont nog steeds dik lijkt en m'n kop nog steeds zo bol als een ballon staat. Ga ik dan ooit tevreden zijn? Vast niet. Waarom blijf ik dan bezig? Elke kilo die er op de weegschaal afgaat, maakt mij sterker. Ik wil niet terug, ik wil niet terug naar het pesten, het gescheld, de vernederingen... Maar ik wil ook niet terug naar m'n overgeefgedrag. Maar waarom is het zo moeilijk om normaal af te vallen? Waarom is gewoon je vinger in je keel steken zo veel aanlokkelijker dan dat lekker cakeje te laten staan? Ik heb één geluk. Dat laatste keer dat ik probeerde over te geven ging het niet en lag mijn keel helemaal open zonder dat er ook maar iets van eten weer uitkwam. Superveel pijn had ik. Maar toen ging er ergens wel een klik om dat het zo echt niet kon.

Dus daarom ga ik nu om tien voor elf s avonds mijn hardloopschoenen nemen en gaan hardlopen. Mensen verklaren me gek. Maar ik zal zoals altijd doen, mijn hoofd omhoog houden en doen alsof het me niets kan schelen
27 dec 2005 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Morgana
Morgana, vrouw, 35 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende