brief aan de PVDA

geachte lezer,

van de week werd ik geattendeerd op dit stukje op internet.

http://www.nu.nl/news/1628678/11/rss/'Mensen_met_psychische_problemen_sneller_opgenomen'.html

dit is de text van het stukje:

'Mensen met psychische problemen sneller opgenomen'
Uitgegeven: 25 juni 2008 20:36
Laatst gewijzigd: 25 juni 2008 22:05

AMSTERDAM - Mensen met psychische problemen kunnen straks mogelijk sneller gedwongen worden opgenomen. Staatssecretaris van Volksgezondheid Jet Bussemaker (PvdA) bespreekt een voorstel van die strekking vrijdag in de ministerraad, meldt RTL Nieuws woensdag.

De staatssecretaris wil dat mensen die zichzelf verwaarlozen en patiënten die een gevaar zijn voor zichzelf of hun omgeving sneller onder dwang kunnen worden geholpen.

Ook moeten patiënten die medicatie weigeren volgens Bussemaker kunnen worden gedwongen de medicijnen te nemen.


Ik wil graag weten wat dit te betekenen heeft ?
Hoe kan dit soort drastische maatregelen helpen bij het genezen en controleren van geestes ziektes die over het algemeen te maken hebben met onverwerkte angsten en sociale problemen ?

Dit is een draconische maatregel die lijkt op soviet en nazi praktijken.
dan nog niet eens gesproken over uw psychose die u als partij volhoudt en waar u als partij misschien wel gedwongen voor opgenomen moet worden met alle leden van het kabinet en vele partijen.

Van uw "wij willen een onderzoek naar de oorlog in Irak" is niets over gebleven,
is dat een patalogische leugen net als de "wij blijven van het ontslag recht af" ?

Uw geloof in "terreur" is net zo'n waan beeld waar u misschien als partij en politieke partij voor opgenomen dient te worden,
gezien dat er geen juridisch onderzoek is gedaan door een onafhankelijke partij, en de oorlogen die er uit voort gekomen zijn juridisch niet gerechtvaardigd zijn.
De onwil van uw partij en de brutaliteit van de staatsecretaris om zulke maatregelen te verkondigen zijn rond uit beledigend en naief.
Uw partij is zelf kandidaat om gedwongen opgenomen te worden, wanneer dit soort maatregelen in de huidige situatie van de wereld genoemd worden als sociaal haalbaar.

Dit soort taal dat de staatsecretaris bezigt neigt naar fascisme, omdat u niet eens weet wat en wie hier mee slacht offer zullen worden.
laat staan dat u zelf eerlijk bent over uw realiteit en de politieke realiteit, zowel eerlijk naar buiten als naar u zelf toe.
Als ik eerlijk ben dan denk ik dat U de gene bent als partij die een gevaarlijk schizofreen leven leidt, en daarmee het volk in gevaar brengt met spookbeelden van terreur die u weigert te onderzoeken op een objectieve wetenschappelijke manier, en kom niet met het NIST rapport aan, want er is geen natuurkundige die de verklaringen zal kunnen reproduceren omdat het natuurkundig niet klopt omdat er gelogen wordt over de ware toedracht en
gebeurtenissen.
U leeft de leugen en met dit soort politiek van gedwongen opname en medicatie vraag ik u eens goed in de spiegel te kijken en te af te vragen of een klein zwart snorretje niet heel goed zal staan bij uw partij leden.

En ja als u denkt dat dit een boze brief is, Ja dit is een boze brief.
en ik verwacht niets minder dan een publiek excuus voor dit soort maatregelen die thuis horen in een fascistische staat !

Hier heeft u wat info over de wereld zoals die werkelijk is,
misschien opent het uw ogen en gaat u heroverwegen of dit soort maatregelen en het laten vallen van een onderzoek naar de oorlog in irak en afghanistan en 911 misschien niet zo goed is voor het volk, of bent u er niet meer voor het volk ?
bent u er slechts om uw eigen hachie te redden in het politieke spel ?

http://www.infowars.com/?p=2948
http://www.prisonplanet.com/911.html
http://www.infowars.com/?cat=28

hoop dat u snel wakker wordt uit uw roes.

met vriendelijke groet,
mahakala
28 jun 2008 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van mahakala
mahakala, man, 47 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende