Bye bye Baby

2 weken geleden begon het, de ruzie tussen mij en mijn toenmalige vriend Bart. Er waren al heel veel dingen gebeurd in de 5 jaar ervoor. Ik was in ieder geval niet meer verliefd op hem. En daar waren heel veel redenen voor. Een paar daarvan; Het blowen elke dag, Iedereen die rookte in huis, en hij dat goedkeurde, Bijna elke dag trainen, en dan kan ik nog zeker een aantal lijstjes vullen met dingen die niet leuk waren.

Ik heb de eerste 3 jaar van onze relatie ontzettend van hem gehouden. We waren jong. 19 en 21. Ik keek erg tegen hem op. Hij zette net zijn eigen bedrijfje op. Een delicatesse zaak.
In de eerste 3 jaar deden we ontzettend veel leuke dingen. Hij had bijvoorbeeld een reisje naar New York geboekt voor mijn 20e verjaardag. Hartstikke lief natuurlijk. Ook gingen we heel erg vaak uit eten. We woonden nog thuis dus wilden we zo veel mogelijk bij elkaar zijn. Hij had ook geld over, dus alles was mogelijk. Eerst lekker een nieuwe outfit aanschaffen in de P.C en erna door uit eten.

Alles veranderde toen we samen gingen wonen aan de rand van Amsterdam. Het was een eengezinswoning. 3 verdiepingen en een hele grote tuin. Het was een wrak. Echt verschrikkelijk. Alles moest opnieuw gedaan worden. Zijn ouders namen de verbouwing op zich (omdat ze dat altijd al deden in het ontroerend goed) Overal waren zijn ouders bij. De stem van zijn ouders was belangrijker dan die van mij. Zijn moeder bemoeide zich overal mee. Zij dacht natuurlijk ook alleen maar aan haar zoon en zijn geld.
Dit was de basis van onze relatie gaan worden. Na 5 maanden was ons super deluxe huis klaar. Grote badkamer, inloop kast, marmeren vloeren, grote keuken. De droom van elke huisvrouw. Alleen het enige was dat ik pas 23 was.
We namen maar gelijk een hondje. Ik zat trouwens nog op school. Dus had een parttime baan en parttime opleiding. Mijn dagen zagen er als volgt uit; Opstaan, ontbijten, douchen, hond uitlaten, huiswerk, boodschappen, koken, afruimen,. Het was natuurlijk wel eens anders. Maar zo voelde het voor mij.
Als mijn vriend dan ook nog een heeel lief was geweest, was het een ander verhaal. Hij is een botterik. Iemand die het leuk vond grapjes over mijn rug te maken. Het heeft mij 1,5 jaar gekost om met hem te breken. Zeker omdat ik ook al mijn zekerheden moest opgeven.
Maar ja dan echt op 1 juli 2011 is het mij dan echt gelukt.
Vanaf hier en niet verder.
12 jul 2011 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Tina87
Tina87, vrouw, 37 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende