chloor haar

Zwemmen, het is heerlijk na een dag studeren!
Even helemaal ontspannen! Alleen jammer dat ik de hele tijd in een deuk lag met een vriendin en daardoor liters chloor heb ingeslikt.bah!
Het nadeel van de 'baantjes zwemtijden' is namelijk dat het zwembad dan BOMVOL is, en je dus nauwelijks een baantje kán zwemmen!gaap!
En wat me voornamelijk opvalt is dat sommigen van hen niet eens bezig zijn met zwemmen, maar met het 'midden in het zwembad staan praten en daardoor mijn baan blokkeren'.
Ik kan me daar zo ontzettend aan irriteren! Ga dan gewoon niet!
Zo zijn er 2 meiden die er iedere dinsdagavond zijn. In de tijd dat zij 1 baantje zwemmen ben ik al 5 keer voorbij geraced. En aan de kant gaan? nee hoor, geen denken aan. Ik moet er iedere keer met een ruime S-bocht omheen! -zucht.
En die gesprekken die ze voeren! Niet alleen vind ik het zniloze onderwerpen, maar ze luisteren niet eens naar elkaar! Het gaat totaal langs elkaar heenverward
zo heb ik opgevangen:

'Ja ik ga dit weekend al naar marco borsato' - 'Oh vet. Ik heb daarstraks nog mijn bikinilijn gedaan, zie je?' - 'Haha en ik moet morgen trouwens echt even die jongen smssen haha' - 'Oja tof. Ik ga denk ik zo nog even onder de zonnebank. - 'Iel zie je dat? die man niest in het water' - 'Ja vind ik ook, zullen we zo wat eten?'

...


Juist.
Het gaat totaal nergens over.
En ik ben niet de enige die me eraan ergert hoor. Stilletjes staart een omstander mij aan en trekt een wenkbrauw van ergenis terwijl hij naar de richting van de meisjes knikt, waarop ik mijn ogen ten hemel sla en een knikje teruggeef dat zegt: JA VERDOMD IRRITANT HE!boos

Maargoed, ik ben ondertussen aan het nietsnuttige gekakel gewend. Ik lig nu alleen nog maar in een deuk als ik weer een of ander stom gesprek opvangOK!

Het is alleen zo jammer dat ze aan het eind van het zwemmen altijd zeggen:
'Goh we hebben weer goed aan de conditie gewerkt he!!!'

Ja meiden! ik denk echt dat jullie spieren even flink moeten uitrusten! en gun jullie kaken dan ook gelijk de rust!

Achja, zo train ik in elk geval ook nog mijn lachspieren onder het zwemmenerg vrolijk
03 mei 2011 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van TeaTime
TeaTime, vrouw, 32 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende