chris

ik leerde chris kennen via de chat van tmf. (daar heb ik wel meer mensen leren kennen ook meiden)
we hadden een leuk gesprek daar.. we voegden elkaar op msn maar we praatte eigenlijk haast niet tegen elkaar..
totdat er een vriendin bijna 24/7 bij was en vroeg wie het was en dat wist ik dus niet meer (omdat ik ook genoeg andere mensen had ontmoet) zo begonnen we een praatje en we besloten een keertje af te spreken zodat we toch elkaar eens gezien hadden. op een dinsdag avond hadden we afgesproken (ik en mn vriendin en chris) het klikte totaaal niet met mij en chris we hadden een soort van ruzie. chris en mn vriendin kenden elkaar nog van vroeger.. dus die waren aan het praten enzo en ik stond er bij en zei haast niks.. hij maakte wel eens wat opmerkingen over als ik wat zei want hij vond dat heel sarcastisch en grappig. Voordat we afspraken zei ik nog op msn,(hij vroeg of we vrijgezel waren en dat waren we en toen zei hei oh dan kan ik nog kiezen ook) je kiest toch wel voor daisy(die vriendin vn me die mee ging enzo) de volgende dag toen ik hem op msn sprak zei die: je zei toch dat iedereen daisy leuk vond ik zo euhm ja. zei hij nou eigenlijk vond ik jou wel erg leukverward. Dat vond ik lief om te horen enzo.En hij vroeg of ik toen die zondag(of zaterdag) naar de straatraces(of wat het ook was) mee ging in rotterdam, ik zei denk ik nog over na. Hij vroeg toen wat voor rozen wil je rode of witte. ik zei om hem te plagen witte. Toen deed me internet het niet meer dus kon ik niet msnen dus heb ik via daisy zijn nummer gehad.. enne na paar dagen deed me internet het eindelijk weer, toen sprak ik hem weer.
Toen besloten we af te spreken om bij hem thuis een filmpje te kijken enzo. (daisy ging mee) daisy zei zo van ja wendy heeft er geen bezwaar tegen als je dr ineens zoent want ze voelt dr niet echt oke enzo. dus hij zo ik zou kijken of ik er de ballen voor hebt. (ik zater gewoon bij zonder dta hij het wist) we ginggen naar hem toe, hij rook erg lekker, enne hij omhelsde me enzo.
we gingen naar zijn kamer daisy op msn en ik met hem praten enzo.. en hij kreeg het warm dus gingen we ff naar buiten, toen ineens kuste hij mij en ik hem terug natuurlijk hij zo: pff dat is echt een opluchting dat je terug kust. (ik ga niet elk detail bespreken) we hebben gezoend foto;s gemaakt gelachen enzo. Toen was het ineens kwart over 2 snachts. toen zei zijn pa ik breng jullie naar huis..
we zaten in die auto met de fietsen erin.. naast elkaar enne toen vroeg hij me opeens wil je verkering met me. dus ik gelijk ja. dus hij zei oke dan verklaar ik jullie nu voor man en vrouw. vrolijk, zijn ma vroeg toen die thuis was wat was je allemaal aan het doen met wendy toen zei hij ik heb dr verkering gevraagd zei zo : wat leuk wendy is echt een lief knap meisje.
daar was die wel blij mee om te horen.
nouja.. die weken drna spraken we veel af om elkaar beter te leren kennen.Bij hem thuis, enne op een dag was iedereen bij hem thuis zijn zusjes zijn schoonbroer vader moeder en een paar vrienden, en toen kwam hij ineens met een bos rozen aangelopen(rode) dus ik zo aah wat lief. hij zei het zijn er 10 omdat je een dikke 10 waard ben. DAT VOND IK TOCH ZOO LIEF HEE!! Zijn zusjes en zijn schoonbroer waren erg lief voor me, ze gaven me het gevoel of ik bij hun hoorde..
Al zijn vrienden die we tegen kwamen hoorde ik zeggen: zoo ze ziet er 100 keer beter uit dan je ex enzo.
dat was wel leuk om te horen..
Ik kreeg ook een ring van hem met de betekenis ik hou vanje.
mijn pa begon moeilijk te doen dat ik heel vaak bij hem was en ik moest dus op een bepaalde tijd op woensdag (dan mocht ik naar hem toe savonds) thuis zijn en in het weekend was ik ook de hele tijd bij hem.

nouja dit was ff hoe ik chris(cj) leerde kennen en nu wat andere zaken..
op een dag kreeg ik erge ruzie met me pa.. en me pa sloeg me helemaal bont en blauw. toen ging ik naar boven heb jankend me ma gebeld, die heeft toen chris zijn ouders voor me gebeld om te zeggen wat er aan de hand was...
die dagen daarna hoorde ik niks meer van hem verdrietig als ik belde hing hij gelijk op en zetten zijn foon uit..
toen smsde ik zijn ma.. waarom die niet opnam..
ze belde me een tijdje later met het verhaal
dat chris weer bij zijn ex was omdat hij uit met haar was geweest enne weer wat voor de voelde..
en dat was dus die hele week al aan de gang..
dus vanaf dat moment was het voorgoed over..
en ook vanaf dat moment heb ik niks meer van hem gehoord.

ik heb dit verhaal hier geschreven omdat ik het kwijt wilde en misschien mensen me nu beter begrijpen waarom ik zulke "gedichten" heb geschreven enzo..

ik mis je.

liefdesverdriet
26 nov 2006 - bewerkt op 28 nov 2006 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van wn
wn, vrouw, 33 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende