Daar zijn we weer!

Tja een jaar geleden op 17 november begon ik voor het eerst met schrijven, ben er ook even een tijdje tussenuit geweest omdat er nogal wat gebeurd is in het afgelopen jaar.

Een jaar geleden kwam ik mijn ex vriendje weer tegen op internet daar heb ik toen een heel verhaal over geschreven hihi en voor wie het niet weet kan het altijd natuurlijk nog even terug lezen.
Maar goed, het afgelopen jaar hebben D. en ik dingen meegemaakt die een normaal mens in 10 jaar mee maakt.

Ik had na jaren eindelijk mijn relatie met mijn huidige ex verbroken, D tegengekomen, zwanger geraakt door een spiraaltje heen, D en ik zijn samen gaan wonen, verhuisd, huis verkocht en gekocht, het huis helemaal opgeknapt, toen hebben we brand gehad, een hoop ellende met mijn ex, een hoop ellende met de kinderen en nog heel veel meer.

Maar goed nu een jaar later en nog steeds helemaal verliefd hebben we dan een prachtige gezonde dochter, heel mooi en klein meisje.
Inmiddels is ze 2 maandjes oud en met recht een liefdesbaby.
Er zijn zoveel toevallen geweest dat we gewoon zeker weten dat dit oor altijd is, het kan niet anders.

Kijk de toevallen op een rijtje:

D. en ik zijn allebei stier

Toen D. en ik elkaar weer terug vonden op het net begon het al, we stuurden onverwacht hetzelfde naar elkaar over wat 2 stieren met elkaar zouden doen, alleen ik stuurde het in het engels en hij in het nederlands. We hadden het er niet eens over gehad, het gesprek ging namelijk over een nachtkastje en een schilderskwast...haha... nee niet vragen waar dat over ging dat wil je namelijk niet weten hihi...

Vervolgens ondanks dat ik een spiraaltje had laten plaatsen hadden we op nieuwjaarsnacht onverwachts een heel klein mooi en lief mensje verwekt

Daarna op 14-02-08 moesten we hals over kop naar het ziekenhuis voor controle want het ging niet zo heel goed allemaal, veel stress en zo komen we eracter dat op 14-02-08 ons kleine meisje 14,2 mm groot is en 8 weken en 0 dagen oud is (Te bizar gewoon)

Dan word ons kleine meisje geboren op 29-09-08 en op het moment dat de placenta geboren is en de verloskundige legt dat op een zeiltje zien we dat het een vorm van een hartje heeft. haha het meest belangrijke en essensiele voor ons kleine meisje gedurende de hele zwangerschap had gewoon de vorm van een hartje hahaha

En zo ook wil onze kleine meid zeggen dat we gewoon bij elkaar horen, het kan niet anders.

We zijn dolgelukkig samen met de kleine meid. Tevens woont ook mijn zoontje en mijn oudste dochter bij ons maar dat gaat helaas wat minder goed. Mijn oudste dochter geeft namelijk aan dat ze graag weer terug naar haar vader toe wilt, en aan haar hele gedrag en houding te zien kan ze ook inderdaad haar draai binnen ons gezin niet vinden.
Mijn zoontje daarintegen heeft het helemaal naar zijn zin bij ons en die blijft ook gewoon bij ons. Hij is zo vreselijk lief geworden de laatste tijd.

Dan hebben we nog mijn andere 2 dochters die bij hun vader wonen, en die blijven ook daar gewoon, ze willen niet bij hun mama wonen wat me overigens natuurlijk heel veel pijn doet, maar goed het is hun beslissing. We hebben nu dan wel een bezoek regeling voor om de week maar ik vind het zo erg voor die meiden dat heen en weer gesleep elk weekend, elk weekend is het anders, en 1 van de 2 meisjes wil niet eens altijd naar haar mama toe en ik kan het niet over mijn hart verkrijgen dat ze gedwongen word als ze helemaal niet wilt.

Dus na lang denken en alles overwegen ga ik de bezoekregeling afschaffen zodat de kinderen hun rust terug krijgen en dan weten ze tenminste waar ze aan toe zijn. Vind het vreselijk en mijn hart verscheurd er ook door maar dit is gewoon het beste voor hun. Ze hebben hun leven bij hun Pappa en die kleine jongen bij ijn mama en als ze mama willen zien dan kan dat natuurlijk altijd.

Het is moeilijk allemaal, maar ik hoop gewoon voor de kinderen vooral maar ook voor ons dat de rust snel wederkeert.

Hey mensen ik schrijf snel weer verder maar de kleine meid roept

Ajuus
Ciao

04 dec 2008 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Boefje
Boefje, vrouw, 46 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende