dag drie dus!

jaha!! dag 3 alweer...(hoe kansloos om die dagen allemaal bij te houden. maar oke)

Gister een heel goede dag gehad.. hele dag bij de klant gezeten, halve wereldreis voor afgelegd maar ok dan ben je wel lekker afgeleid! (en geen verleidingen tussen de middag door collega's die blijkbaar altijd alles overal kunnen eten)

Gister 950 calorien!! dik prima dus... alhoewel, beetje aan de lage kant maar goed...

en nog een uurtje gedanst, prima dag dus!

Nu moet ik ook heel eerlijk vermelden dat het bij al mijn eerdere pogingen (1463 in totaal) doordeweeks altijd heel goed ging maar dat het altijd het weekend was dat me nekte... tja wat kan ik er over zeggen ik hou van lekker eten, een wijntje, een hapje en nog een wijntje...

Dan vandaag...ik had mijzelf voorgenomen om de woensdag als vast weegdag te nemen...maar omdat ik maandag 'officieel' ben begonnen had ik mij toen ook al gewogen...
Tegen beter weten in had ik natuurlijk gehoopt dat twee dagen al het verschil zouden maken...ik weet niet of ik hoopte dat ik al 5 kilo was afgevallen ofzo, maar in ieder geval iets...nou mooi niet dus!!!

tja het is een trieste bedoening...maar om dit soort teleurstellingen te voorkomen ga ik een weegschaal aanschaffen die mij kan vertellen wat ik achter de komma al kwijt ben, hahah hopen dat dat motiveert!

vandaag staan er 1050 calorietjes op het programma... moet lukken!

en dan vanavond... ik weet niet zeker of ik dit wel wereldkundig wil maken, maar aan de andere kant is het best grappig... Bij de sportschool waar ik lid van ben doe ik heel fanatiek aan Zumba, lekker salsaën, schudden, shaken enz enz, hartstikke leuk en prima voor je lijf..

Nu hebben ze een nieuw soort workout, GOGOdance, Ha zoek dat maar eens op op youtube, beetje stripact achtige toestanden.. maar ok, je moet alles een keer geprobeerd hebben, dus vanavond ben ik aan de beurt... saillant detail: het vrouwtje dat de les geeft werkte eerder als danseres in nachtclubs ed.

ik laat het maar allemaal over me heen komen, maar ik ben blij dat niemand mij kan zien! zal morgen laten weten hoe het was en of ik al het podium op kan!knipoog
10 mrt 2010 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Roos_24
Roos_24, vrouw, 39 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende