Das is lang geleden.

De laatste keer dat je ingelogde was op vrijdag 25 april 2003.

Hmmm.... dat las ik als eerste toen ik weer inlogde,raar hoe het leven loopt,in die tijd heb ik veel dingen mee gemaakt die ik zeker niet had verwacht.
In die tijd heb ik veel mee gemaakt bijv.Ik heb met 5 meiden een relatie gehad terwijl ik had verwacht ik met de vriendin van toen me hele leven zou door brengen. Ik ben terug naar school gegaan terwijl ik toen echt me buik vol had van school. En zo kan ik eindeloos door kunnen gaan,maar ben eens eerlijk,als je zelf terug kijk op de afgelopen 3 jaar is toen alles zo gelopen als je dacht ? had je verwacht wat je nu zou doen ? een deel heb je indd. wel zelf in de hand maar er hoeft maar een klein dingetje te gebeuren en dat kan je hele leven verandere.
Maar dat is het verleden en ookal is het goed om er af en toe bij stil te staan je moet niet teveel in het verleden leven,het vormt je wel,wie je bent,wat je doet en hoe je tegen het leven aan kijkt,maar het is geweest en ik zeg niet dat je er niets van leerd maar laat het je niet tegen houden om soms risco's te nemen,meestal is het het namelijk waard en wat heb je te verliezen ?

Groetjes Raymon,die nog wel veel vaker hier weer komt nahnah
10 feb 2006 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Raymon
Raymon, man, 44 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende