de baby van raffaël en silvie

morgen ben ik vrij van school moest 1 uurtje eigenlijk naar school maar heb tegen die leraar gezegd da ik meer reistijd heb dan dat ik op school zit en hij zei ach blijf maar thuis. me spierpijn is eindelijk een beetje aan het weggaan ging echt kapot van het weekend van de pijn een warm bad doet haast wonderen hmmm. en dan ben ik bijna klaar voor dit jaar volgende week nog en dan ben ik vrij omdat ik in een doorstroomklas zit dus mag als het goed is 1 jaar overslaan als ik mijn proeve heb gehaald maar dat hoor ik eind juni dus is een spannende tijd wel duimen voor me he? nahnah zaterdag in de stad nog wel wat leuke dingen gekocht 2 sexyyyy topjes en 1 leuk poloshirt echt daar ben ik dol op.blozen maar ik ga nu stoppen ga beneden koffie drinken en de pfaffs kijken op rtl 7

WAT VINDEN JULLIE TROUWENS VAN DE NAAM VAN DE BABY VAN SILVIE EN RAFFAËL? HIJ HEET Damián Rafael. MOET JE HIER HET STUKJE LEZEN HOE DE BABY TER WERELD IS GEKOMEN MAAR VIND HET ERG VREEMD DAT SILVIE INEENS ZWANGERSCHAPSVERGIFTIGING HEEFT.

AMSTERDAM (ANP) - Sylvie van der Vaart is zondagavond bevallen van een zoon. Het kind van de voormalige presentatrice en voetballer Rafael van der Vaart heet Damián Rafael. Dat maakte de manager van de kersverse ouders bekend.

Het paar was onlangs vanuit het Duitse Hamburg naar Nederland gereisd om het kindje daar ter wereld te laten komen. Nadat er zwangerschapsvergiftiging was geconstateerd bij de aanstaande moeder, is besloten het jongetje vervroegd te laten worden geboren. Moeder en zoon maken het goed, maar moeten de komende dagen nog wel in het ziekenhuis blijven.

Vader Van der Vaart sluit zich komende week aan bij de selectie van het Nederlands voetbalelftal. Hij gaat zich dan voorbereiden op het WK in Duitsland, dat 9 juni begint.

Opgewekt

Eerder maakte het stel bekend dat de bevalling zou worden opgewekt als de baby voor het begin van het wereldkampioenschap nog niet zou zijn geboren. Dit omdat de voetballer bij de geboorte van zijn eerste kind wilde zijn. Het echtpaar heeft laten weten ,,trots en gelukkig'' te zijn met de komst van Damián.

Rafael van der Vaart en Sylvie Meis stapten op 10 juni vorig jaar in het huwelijksbootje en verhuisden daarna naar Hamburg. De voetballer verruilde het Amsterdamse Ajax voor HSV, de club van de Duitse havenstad.

Meis zette voor haar echtgenoot haar werk als presentatrice en actrice op een laag pitje. Ze hield zich nog wel bezig met haar sieradenlijn, die eerder dit jaar ook op de Duitse markt werd geïntroduceerd.

29 mei 2006 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van witteraven
witteraven, vrouw, 18 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende