de gewone dingen?

soms heb ik gewoon, dan merk ik dat de kinderen in mijn klas zich zorgen maken over bepaalde dingen, of hun vriendje nog wel van ze houd, of ze wel de juiste kleren aan hebben, hoe hun haar zit dat soort dingen

dat wil ik ook
me niet druk maken om grotere dingen maar gewoon
ben ik te dik? is mn kleding oke? dat soort dingen, ik maak me dr ook wel druk om maar het is in verkeerde trant, ben ik te dik? ja is mn kleding oke? nee maar dat geeft niet want ik wil niet aantrekkelijk zijn of wat dan ook maar mijn zorgen maken over gaat gewoon verder, te ver voor een meisje van 17 denk ik wel eens..

nee mariek de volwassen problemen kan je niet oplossen, maar dat weet ik ook wel! maar ik word niet boos op mn moeder als ze onterecht boos is of slaat, omdat ik weet dat zij het ook moeilijk heeft, dat zij het moeilijk heeft met ons, vind dat ze de enige normale in huis is, moet zorgen dat we eten krijgen en dan ook nog met een low budget rond komen omdat ik dat gewoon weet omdat ik dat allemaal weet.. en omdat ik weet wat voor problemen ze zelf heeft.. omdat ik gewoon ja omdat waarom eigenlijk? ik weet het niet..

woedend schijn ik op mn moeder te zijn.. als ik over haar praat schieten mn ogen vuur dat is zo dat zegt iedereen met wie ik over haar praat (niet veel, maar toch), maar het zla ook best want ik ben ook kwaad op dr, ik uit die woede alleen niet op haar maar op mezelf, op mijn eigen lichaam en dat is misschien niet goed..

ik ga zo slapen, ik mag me geen zorgen maken over de dingen van thuis, ik mag er niet teveel over piekeren etc (de reden waarom ik het maar weer op schrijf, van me afschrijevn.. het even uit mn hoofd schrijven..) want ik neig wel naar een depressie, misschien die depressie waar ik al in zit, maar goed.. ik doe mn best.. echt waar..

en o jah
IK BEN NIET ZWANGER
zo dat moest er even uit..

nou dat was het wel.. doeg!
24 mrt 2004 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Marieke..
Marieke.., vrouw, 38 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende