Delen

Broeders en Zusters,

ik blijf het toch nog redelijk lastig vinden om hier zonder filter al mijn gevoelens en gedachten neer te zetten.
Misschien heb ik te lang met een rem op mijzelf geleefd. En dat is gewoon jammer omdat ik op die manier niet goed mijn ware prachtige zelf kan laten zien.
Ook in real life leef ik dikwijls nog teveel met de rem erop. Geloof en overtuigingen deel ik bijna met niemand. Ik lieg mezelf voor door te zeggen dat het geloof een prive zaak is, terwijl ik eigenlijk bang ben voor de reacties van anderen.
En door mijn zogeheten sociale fobie, ik ben bang voor de omgang met mensen, kan ik moeilijk reageren zoals ik zou willen. Misschien dat, dat de reden is dat ik nog nooit een relatie heb gehad.
Ik probeer mijzelf te overtuigen van het feit dat dit niet zo erg is. Klopt, het is ook niet zo erg als je 21 bent en geen relatie hebt gehad, wachten op de juiste juich ik nu juist aan.
Wat het in mijn geval is, is dat ik geen geduld had en een aantal keren naar de hoeren ben gegaan.
Nu veroordeel ik het niet zozeer als mensen voor een verzetje naar deze dames gaan, alleen in mijn geval ben ik er niet trots op.
Als ik terug kijk op mijn leven zie ik dat ik veel fouten heb gemaakt en dat ik dingen heb gedaan en heb gezegd die ik niet gedaan en gezegd zou moeten hebben tegen mensen.


Hmm dat is een klein begin om dingen te delen. Hoop niet dat ik overkom als een zeur hahanahnah
En als dat wel zo is... nouja pech dan.

Laat ik positief afsluiten door te zeggen dat ik ondertussen een stuk verder ben qua innerlijke vrede en zelfvertrouwen dan pakweg 1,5 jaar geledenvrolijk En ik maak nog steeds stappen vooruit!

Moge alle wezens gelukkig zijn, gezond en verlost van lijden
Moge alle wezens in vrede en harmonie samen leven

Mark
06 mrt 2012 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Gandhi
Gandhi, man, 33 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende