denk iedereen dat k lesbo ben!

pfff...

vandaag de hele dag naar bremen geweest.
ik spreek echt miss 10 woorden duits!!!! moeste we een interview houden met zomaar een gast op straat (had van te vore de vragen in de vertaal machine gestopt) lkkr dan. wij halverwege met de bus stopen met de belofte binnen 5 min terug te zijn. ds iedereen was gewoon netjes binnen 5 min terug op 2 van die nobo meisjes na. KOMEN ZE NA FUCKING 25 MIN AANKAKKEN OP HUN GEMAK!!!! dus wij verderrijden. kemen we in bremen aan zoufden daar 2 gidsen op ons w88 om met ons een wandeling door bremen te maken. maar omdat die 2 K*T meisjes zolaat waren ware ze al weg. keregen we zo'n 2 uur vrije tijd. LEKKER DAN!!! maar goed wij iemand interviewen en antwoorden opschrijven en hopsakee lekker SHOPPEN!!! ik met een vriendin en een vriend de newyorker in. (hadik me toch iets meer van voorgesteld) niks gekocht maar wel lekker rondgesnuffeld. daarna stuk pizza voor een euro gehaald en een bremen tas gekocht. weetjewel zoéén met fucking vaak de naam van een stad erop en dan 1 keer in een andere kleur. tas zelf was wit letters zwart en de enkele kleur was blauw.

in de bus gestapt en doorgereden naar het universum. Oke most boring thing ever!!!!!!!
opdrachten gemaakt en lekker buiten in het gras gaan zitten w88 tot we weg gingen (duurde btw nog wel een uur maar ik zat wel leekker.

terugreis was egt supergezellig Vriendin bij mij op schoot en een ander ernaast en de hele reis gekletst. superleuk. I had van die rooie dropveters mee. dus M en ik bijde aan een kant van de dropverter en naar elkaar toe eten. vlak voor het einnde gewoon afbijten en klaar. maarja E (een jongen) zag M's hoofd van achtern en dacht dat weaan et zoenen waren. dus nu heft hij heel onze klas en een andere klas vertelt dat ik met M heb gezoent. NU DENK ECHT F*CKING IEDEREEEN DAT IK LESBO BENvoor de rest was het heel leuk. de volgende dag was iedereen het alweer vergeten

laat je reactie achter!!!
05 jul 2011 - bewerkt op 09 jul 2011 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van tajemnice
tajemnice, vrouw, 27 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende